Da li je došlo vreme za odlazak Alegrija? Italija bruji o potezu igrača, nije poznato šta je sa Vlahovićem i Kostićem!

20.05.2023

10:07

0

Autor: A. S.

Niz neuspeha kulminirao, ali trener ima devet života

Da li je došlo vreme za odlazak Alegrija? Italija bruji o potezu igrača, nije poznato šta je sa Vlahovićem i Kostićem!
Dušan Vlahović i Rabio - Copyright Profimedia

Eliminacija Juventusa u polufinalu Lige Evrope, izazvala je novi potres u slavnom klubu. Nakon što su ranije tokom sezone kažnjeni zbog finansijskih malverzacija i tada definitivno okončali bilo kakvu ideju o visokom plasmanu i tituli u Seriji A, usledili su novi problemi.

Jasno je svima da Juventus ove sezone ne igra fudbal na koji je svet navikao. Mnogo puta su navijači kritikovali, ni mediji nisu ćutali, ali uprava Juventusa je ostala nema.

Više puta tokom sezone se govorilo o smeni trenera Masimilijana Alegrija, ali je on pokazao da poseduje "devet života" i višemilionski ugovor, pa je "preživeo" mnoge poraze. Ali ovaj od Sevilje je izazvao i nezadovoljstvo u ekipi.

Kako prenosi italijanska Republika, u svlačionici Stare dame je došlo do podele, a pojedini igrači su zamerili Alegriju i način na koji je vodio utakmicu u polufinalu Lige Evrope.

Navodno su za pobunu zaduženi Anhel di Marija, Federiko Kjeza i Huan Kvadrado, a u tamošnjim medijima za sada se nisu pominjali srpski igrači, Dušan Vlahović i Filip Kostić, niti njihova uloga u čitavoj situaciji.

Podsetimo, Juventus je ispao u produžecima, iako je imao rezultat za finale i to nakon pogotka Dušana Vlahovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike