Real će biti moćan kao nikad pre! Srce i duša Bajerna stiže u Madrid?

19.03.2024

07:05

0

Autor: A. Š.

Nemački mediji bruje da bi Alfonso Dejvis narednog leta mogao da im društvo na putu iz Minhena u špansku prestonicu

Real će biti moćan kao nikad pre! Srce i duša Bajerna stiže u Madrid?
Džošua Kimih - Copyright Profimedia

Duže vreme traje priča o drugoj generaciji Galaktikosa na „Santijago Bernabeuu“, a izgleda da je nastupajuće leto to kada će Brazilac Ronaldo, Zidan, Figo, Bekam i ekipa dobiti legitimne naslednike u dresu madridskog Reala.

Florentino Perez je izgleda čvrsto rešen u svojoj nameri da stvori najmoćniju ekipu na svetu. Već sada se zna da će centralna figura novog projekta biti Kilijan Mbape, a već postojećim mladim asovima poput Belingema, Vinisijusa Žuniora, Kamavinge, Rodriga… trebalo bi na leto da se priključi i kandadski bek iz Bajerna Alfonso Dejvis.

Ipak, lako bi moglo da se dogodi da to ne bude najzvučniji transfer na relaciji Minhen – Madrid, jer nemački mediji spekulišu da bi Karlo Anćeloti mogao na tacni da dobije možda i najpotentniji vezni red u istoriji fudbala sa Džošuom Kimihom kao jednom od njegovih karika.

Ubrzano sazrevanje novog nemačkog reprezentativca srpskih korena Aleksandra Pavlovića dovelo je do zaokreta u razmišljanjima čelnika Bajerna o statusu Kimiha, koji je dosad smatran „srcem i dušom Bajerna“.

Navodno, nemački vezista na „Alijanc areni“ više nema nedodirljiv status, zbog čega su odgovorni u Bajernu spremni da ovog leta saslušaju ponude i ukoliko dobiju neku tešku između 80 i 90 miliona evra daće zeleno svetlo iskusnom vezisti da promeni sredinu, tim pre što i on sve ozbiljnije preispituje svoje motive za nastavak karijere u Bajernu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike