Malerima nema kraja: Partizan bez najboljeg igrača još mesec dana!

22.03.2024

14:52

0

Novi problemi za crno-bele pred odlučujući deo sezone

Malerima nema kraja: Partizan bez najboljeg igrača još mesec dana!
Mateus Saldanja - Copyright MN Press

Novi problemi za FK Partizan pred nastavak sezone, jer će najverovatnije mesec dana biti lišeni slobode najboljeg igrača Mateusa Saldanje, koji je već propustio dva meča.

Prema informacijama koje ima PBG.new, najbolji fudbaler crno-belih će morati na pauzu zbog povrede butine, čak taj izvor navodi da je u Beograd stigao brazilski stručnjak koji će sa Saldanjom raditi po specijalnom programu, te da se radi o obimnoj povredi zadnje lože od tri centimetara na zadnjoj strani butine.  

Brazilac  je ove sezone na 28 nastupa postigao 17 golova, posebno je bio vredan njegov gol na nedavno odigranom večitom derbiju protiv Crvene zvezde kada je igrao uprkos povredi.

Partizan je u poslednje dve utamice uspeo da prepusti lidersku poziciju u Super ligi Srbije i sada ima četiri boda zaostatka u odnosu na Zvezdu.

Mateus Saldanja je ove sezone uz Aleksandra Jovanovića verovatno i najbolji fudbaler Partizana, međutim Brazilac je zbog povrede propustio poslednje dve utakmice protiv Napretka i Mladosti, gde su crno-beli uzeli bod.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike