Partizan opet bez pobede, Duljaj ponavlja da nema predaje! Sivić ima za čime da žali!

17.03.2024

15:49

0

Autor: G. F.

Ni jedan ni drugi trener ne mogu da budu zadovoljni podelom bodova u Lučanima

Partizan opet bez pobede, Duljaj ponavlja da nema predaje! Sivić ima za čime da žali!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Samo dve utakmice bile su dovoljne da fudbaleri Partizana posustanu u šampionskoj trci.

Iako je do kraja Superlige ostalo još mnogo da se igra, dueli sa Napretkom u Beogradu (0:1) i Mladosti u Lučanima (1:1) pokazali su mnogo toga.

 

 

Za početak da crno-beli muku muče u napadu bez Mateusa Saldanje i da gol postaje "misaona imenica". Igraju isto kao i ranije, ali put do mreže rivala teško pronalaze.

Posle remija u duelu 26. kola trener Igor Duljaj kratko je prokomentarisao dešavanja na terenu u Lučanima.

- Možemo da budemo zadovoljni samo rezultatom drugog poluvremena. Utakmica se igrala po teškom terenu, u mnogim situacijama smo preterivali sa držanjem lopte u nogama. Idemo dalje, ne predajemo se - rekao je Duljaj za TV Arena sport, a onda se pred kamerama pojavio i trener Mladosti Tomislav Sivić.

Opšti utisak je da je njegov tim propustio priliku da dotuče crno-bele pri vođstvu od 1:0, a sa tim se slaže i iskusni stručnjak.

- Nije mala žal, bili su to veliki zicer. Uspeli smo da uguramo Partizan u naš ritam, znali smo da je teren loš, računali smo da će ih to poremetiti. To smo iskalkulisali, baš kao i prilike, samo nismo iskalkulisali da ćemo obe da promašimo. Kad je skraćen program, kad se igraju dve utakmice u istoj sedmici, to je veliki teret za igrače, ali su momci pokazali da su kvalitetni i na tome im čestitam - poručio je Sivić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike