Ukrajina šokirala Bosnu i Hercegovinu, navijači tražili ostavku Save Miloševića, pa se potukli! Ružne i tužne scene iz Zenice! (VIDEO)

22.03.2024

10:57

0

Autor: A. S.

Ovim porazom su ostali bez plasmana na Evropsko prvenstvo

Ukrajina šokirala Bosnu i Hercegovinu, navijači tražili ostavku Save Miloševića, pa se potukli! Ružne i tužne scene iz Zenice! (VIDEO)
Fudbaleri Bosne i Hercegovine - Copyright Tanjug/AP Photo/Armin Durgut

Dok je Srbija igrala prijateljski meč sa Rusijom, širom Evrope igrani su poslednji kvalifikacioni mečevi za Evropsko prvenstvo. Među tim mečevima bio je i okršaj Bosne i Hercegovine i Ukrajine, koji je odlučivao o direktnom učesniku na EURO 2024. 

I dobro je krenulo po ekipu koju sa klupe predvodi Savo Milošević. Do 85. minuta domaćin je vodio u Zenici, a onda neverovatan preokret i početak haosa.

O razočaranju zbog takvog ishoda ne treba naročito trošiti reči. Verovali su u BiH da će ostavriti plasman, a nakon neverovatnog preokreta, usledio je i incident na tribinama, pa je intervenisala i policija.

Poraz je teško pao i fudbalerima, čemu svedoči i reakcija Denisa Hadžikadunića, koji je bio na ivici suza.

 

 

- Blizu smo bili. Pet minuta do kraja. Tako blizu, a ipak smo izgubili. Nemam reči. Imamo potencijal, ali sada mi je jako teško pričati - rekao je Hadžikadunić dok je pokušavao da zadrži suze, a nakon ovog neuspeha, potegla se i tema selektora.

Samo Milošević je jasno nakon meča istakao:

 

 

- Da li ću ostati ne zavisi od mene već postoji milion stvari koje se mogu izdešavati. S obzirom na rezultat, vi ste svesni da je to jako teška i komplikovana priča. Da li bih ostao? Plan je bio da pobedimo i da igramo za pet dana, ali sada se to sve menja - poručio je Milošević.

BIH je tako izgubila i svoj peti uzastopni megdan u baražu za najveća takmičenja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike