Tuga do neba: Sahranjena ćerka Dragana Okuke - fudbalska Srbija se oprostila od Žane! (GALERIJA)

15.03.2024

13:41

0

Groblje na Orlovači bilo malo da primi sve koji su hteli da odaju poslednju počast

Tuga do neba: Sahranjena ćerka Dragana Okuke - fudbalska Srbija se oprostila od Žane! (GALERIJA)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Fudbalsku javnost u Srbiji, i dalje je u šoku nakon vesti da je preminula Žana Okuka, ćerka proslavljenog trenera Dragana Okuke.

Groblje na Orlovači bilo je malo da primi sve koji su hteli da se oproste, a među njima su bili selektor Orlova Dragan Stojković Piksi, generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela, trener Zvezde - Vladan Milojević, trener Partizana Igor Duljaj, legenda Zvezde, Vladimir Petrović Pižon, bivši trener Partizana i selektor Srbije - Ljubiša Tumbaković, Milan Lane Jovanović, Zoran Bata Mirković, Simo Krunić, Rasim Ljajić, Boško Đurovski, Rade Bogdanović, Ivica Iliev, Nikola Petković, Mirko Poledica, Zoran Leković.

Porodica je bila neutešna, a nakon opela, nepregledna kolona ljudi uputila se ka grobnom mestu da pošalju poslednji pozdrav Žani.

Podsetimo, ona je preminula u 38. godini života, a ta vest potresla srpski sport, a porodica se dirljivim rečima oprostila od Žane.

- Draga naša Žanki, prerano si otišla od porodičnog gnezda do dalekih zvezda. Tvoja svetlost, dobrota i sjaj pratiće nas do kraja života. Nećemo živeti od sećanja jer tu si s nama zauvek. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike