Novi trener Radničkog poziva na opštu mobilizaciju! Joksimović jasno rekao koji mu je glavni motiv za dolazak u Niš!

16.03.2024

00:44

0

Dejan Joksimović na Čair stiže umesto Nikole Trajkovića

Novi trener Radničkog poziva na opštu mobilizaciju! Joksimović jasno rekao koji mu je glavni motiv za dolazak u Niš!
Dejan Joksimović - Copyright MN Press

Novi trener fudbalera Radničkog iz Niša Dejan Joksimović izjavio je na konferenciji za medije, da su igrači glavni motiv njegovog dolaska u niški klub.

On će na klupi kluba iz Niša da zameni Nikolu Trajkovića, koji je podneo ostavku posle utakmice 24. kola Superlige Srbije protiv Železničara (2:3), koja je odigrana devetog marta u Pančevu.

Joksimović će na klupi Radničkog debitovati u nedelju, 17. marta protiv Napretka u Kruševcu u 26. kolu SLS.

- Situacija je delikatna, ali da nije verovatno ne bi ni došlo do ove promene. Treneri su uvek glavni "krivci" za rezultate. Potrebna je opšta mobilizacija svih struktura u klubu, o tome sam već pričao sa čelnicima Radničkog, ali pre svega je potrebna reakcija igrača. Oni i jesu jedan od glavnih motiva mog dolaska ovde, uveren sam da ova ekipa ima, pre svega individualni, kvalitet i potencijal za minimum mesto u plej-ofu, što je sada, nažalost nedostižno - istakao je Joksimović.

Dodaje da je osnovni problem to što ekipa nije dobro izbalansirana.

- U smislu da tim ne čini najboljih 11 individualaca, nego grupa koja najbolje funkcioniše zajedno. U tom smislu nam fali određeni balans. Takođe, psihološki momenat je sigurno problematičan u ovom trenutku, postoji nedostatak samopouzdanja, ali to je usko vezano sa rezultatima. Očekujem napredak već od Kruševca, bez obzira na to što je malo vremena za pripremu te utakmice - zaključio je Joksimović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike