Partizane, sada si pao najniže! Priča o osnivanju kluba navijača u Rijeci je totalna izmišljotina!

14.03.2024

07:04

0

Autor: A. Š.

Crno-beli se pohvalili na zvaničnom sajtu kluba, a onda su sve vrlo odlučno demantovali navodni osnivači kluba prijatelja

Partizane, sada si pao najniže! Priča o osnivanju kluba navijača u Rijeci je totalna izmišljotina!
Predstavnici Partizana sa gostima iz Hrvatske - Copyright Promo/FK Partizan

Teška su ovo vremena za navijače Partizana kada se radi o fudbalskoj sekciji crno-bele porodice. Ono što Igor Duljaj i njegovi igrači rade ove sezone potpuna je alhemija s obzirom na to šta se sve dešava unutar zidina oronulog zdanja u Humskoj ulici.

Gotovo da nema meseca u kojem se rukovodstvo Partizana nekim gafom nije manje ili više obrukalo, a poslednji u nizu nestvarnih poteza je verovatno i najveća gupost koja je izašla iz kancelarija crno-belih.

Naime, iz Humske su se u utorak gotovo slavodobitno pohvalili na zvaničnom klupskom sajtu osnivanjem kluba navijača i prijatelja Partizana u Rijeci, koje su samo dan kasnije odlučno demantovali ljudi koji bili navodni osnivači kluba.

- Totalna je to izmišljotina i neistina, nije nam na kraj pameti da bilo šta slično preduzmemo, a potpuno je netačna i Kozićeva izjava kako smo mi u Beograd putovali “na finalizaciju dogovora o osnivanju kluba navijača – rekao je Aldo Stipanov za „Novi list“, pa dodao:

- Tačno je da smo bili na utakmici u Beogradu. S obzirom da su naše karijere ostvarivane osamdesetih godina prošlog veka, jasno je da imamo veze, pa tako i prijateljske, s ljudima iz tih vremena. Svakako i s Refikom Kozićem, nekadašnjim igračem Partizana s kojim se srećemo na ovim našim područjima, na Kvarneru i u Istri gde dolazi na odmor.

Nekadašnji hrvatski golman gledao je u društvu sina Stefana nedavni večiti derbi na Marakani, oktrivši da im je karte za utakmicu obezbedio upravo Kozić.

- Sve bi se na tome i završilo da nas nisu u petak, dan pre utakmice, pozvali u sedište kluba gde smo se sastali i fotografirali za naše lične albume. Nemalo smo se i krajnje neprijatno iznenadili kad su oni tu fotografiju objavili. Doslovno smo se šokirali kad smo videli prateći tekst prema kojem mi kao osnivamo kub navijača Partizana u Rijeci – istakao je Stipanov i na kraju naglasio:

- Jedno je sigurno, prijateljsko beogradsko druženje ostavilo mi je loš ukus u ustima zbog potpuno krivih razloga, te me beogradski stadioni sigurno vise nikad neće videti - zaključio je Aldo Stipanov.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike