Savićević i bivši fudbaler Partizana se sukobili pred kamerama! Nečuveno šta su sve izgovorili! (VIDEO)

12.03.2024

12:06

0

Autor: A. S.

Ovako nešto se ne dešava

Savićević i bivši fudbaler Partizana se sukobili pred kamerama! Nečuveno šta su sve izgovorili! (VIDEO)
Dejan Savićević - Copyright Twitter_GradzaninMNE

Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore i legendarni fudbaler Crvene zvezde, Dejan Savićević, gostovao je na jednoj crnogorskoj televiziji zajedno sa sa bivšim igračem Partizana, Dejanom Petkovićem Džajom, a ovaj dijalog nije prošao mirno.

I ranije su Savićević i Petković umeli da zarate, a sada su to učinili pre kamerama i bilo je prilično burno. Najpre su kritikovali jedan drugog, a čitava priča se zakuvala kada je Savićević spomenuo Mojaša Radonjića koji je bio selektor mladog tima Crne Gore od 2014. do 2018. godine.

- A zašto je Mojaš nesportista? Znaš šta je Mojaš za tebe u svakom smislu? Znaš kakav je u fudbalskom smislu? A gde je Mojaš igrao? - rekao je Savićević, na šta je Petković odgovorio:

- Evo kazaću ti, za Lovćen, Sutjesku, Budućnost... - što se dodatno nije dopalo Savićeviću.

- Mojaš je institucija za tebe Džaja, tebe ne zna niko, Džaja, da nema ove emisije, niko te ne bi poznavao. Gde si igrao? Uzmi na Vikipediji!

 

@cgsportme Dejo vs Džaja: Čije su pare #FSCG ♬ original sound - CGsport

 

- Ja sam igrao od 11 godine i sa 23 sam davao golove Barseloni. Posle toga sam dobio kamen u bubregu i morao sam da pauziram. Igrao sam u Partizanu, Belgiji, Meksiku, svi ti ljudi su ludi što su me plaćali toliko. Tražio sam kada sam imao ugovor tu na stolu da igram sam i da pokažem da vredim više. To su milionski ugovori! - odgovorio je Petković, ali se rasprava nije zaustavila ni nakon ove replike.

- Milionski ugovori? Ne verujem baš. Je l' ti znaš? Ja znam 100 puta bolje sve od tebe u Savezu - rekao je Savićević, a Džaja je besno reagovao.

 

 

- Ti pojma nemaš za te stvari otkad... - dobacivao je Petković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike