Duljajeve reči trebalo bi svi da nauče napamet! Biće dece na tribinama, naše komšije, prijatelji... Čuvajte jedni druge!

08.03.2024

14:31

0

Autor: G. F.

Trener Partizana apelovao na sve navijače da naprave dobru atmosferu, ali da sve ostane u granicama sportske priče

Duljajeve reči trebalo bi svi da nauče napamet! Biće dece na tribinama, naše komšije, prijatelji... Čuvajte jedni druge!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Velike reči trenera Partizana pred 172. večiti derbi!

Igor Duljaj je u najavi utakmice sa Crvenom zvezdom još jednom pokazao odlike pravog čoveka. Osim što je večitom rivalu, kao i novosadskoj Vojvodini čestitao rođendan, a damama 8. mart, trener Partizana je imao i posebnu poruku za pristalice crno-belih i crveno-belih.

- Želim da poručim nešto navijačima Crvene zvezde i Partizana. Sutra će biti dosta roditelja koji će povesti svoju decu. Da čuvaju jedni druge, da se ne dogodi neki problem, neki incident... Samo da bude jedna čista, sportska priča,. Među tom decom su naše komšije, prijatelji, deca i da sve protekne u najboljem redu. To želim i jednima i drugima - rekao je Duljaj i zaključio:

- Prva sportska priča i nek se samo priča o utakmici, igračima i navijačima koji će napraviti jednu fenomenalnu atmosferu!

I to je ono što bi svako trebalo da nauči napamet. Kao tablicu množenja. Da se sport vrati sportu i da ne mora da se misli o bezbednosti na stadionu. Odatle će i fudbal u Srbiji krenuti uzlaznom putanjom. Bez zdrave atmosfere, nema ni zdravog sporta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike