Stanković zadovoljan pobedom, žali samo zbog jedne stvari

31.07.2021

19:13 >> 19:15

0

Autor: Adam Štulić

Trener Crvene zvezde nema zamerke na račun igrača posle gostovanja u Subotici

Stanković zadovoljan pobedom, žali samo zbog jedne stvari
Copyright Dejan Stanković, MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su odličnu uvertiru za prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U predvečerje prvog okršaja sa Šerifom na stadionu „Rajko Mitić“, izabranici Dejana Stankovića su u Subotici savladali Spartak 3:1.

– Svaka pobeda je najjači penicilin za sve. Žao mi je što nismo izrotirali kako smo zamislili, jedino to. Ostalo, moraš da realizuješ šanse koje stvaraš da bi olakšao sebi posao do kraja – rekao je strateg srpskog šampiona za TV „Arena sport“ odmah posle meča, dodavši da je utakmica bila korektna.

– Nemam šta da zamerim. Da realizujemo šanse puno bi mirnije priveli utakmicu kraju. Možda malo iza lopte bolje stajanje, ostalo nemam šta da kažem. Bila je dobra, prvenstvena utakmica, svako je tražio svoju šansu. Moji momci su bili ok, samo mi je žao što nisam uspeo više da izrotiram – kazao je Stanković.

Kod trenera domaćih Vladimira Buača bilo je žala za boljim rezultatom, pošto je Spartak posle tri odigrana meča ostao na jednom osvojenom bodu.

Pročitajte još

– Iz prve dve utakmice smo mogli više, a isto mišljenje delim i posle ove utakmice. Zvezda je mnogo jaka, ali imali smo neke neiskorišćene prilike. Ja bih pohvalio momke koji su se suprotstavili muški, odigrali borbenu i srčanu utakmicu. Imali smo ambicije da ih i ofanzivno ugrozimo, bila je otvorena utakmica, lepa, žao mi je što nismo uzeli bod. Imali smo peh da je poslednjih 10 minuta Milošević bio povređen, nije mogao da se kreće, i tu smo smanjili šanse za nerešen rezultat – kazao je Buač.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike