Piksijev konačan spisak: Partizan ponovo ima reprezentativca!

05.03.2024

11:51

0

Autor: A. S.

A ima i iznenađenja

Piksijev konačan spisak: Partizan ponovo ima reprezentativca!
Dragan Stojković Piksi - Copyright Tanjug

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u martu mesecu očekuju prijateljski dueli sa selekcijama Rusije i Kipra, a selektor Dragan Stojković Piksi je danas obelodanio kompletan spisak igrača na koje računa u ovim susretima.

Kako se i spekulisalo u javnosti prethodnih dana, ima iznenađenja, ali i novajlija, pa je tako poziv za nacionalni sastav dobio i napadač Partizana, Samed Baždar. Poziv je zaslužio sve kvalitetnijim partijama u crno-belom dresu, naročito kako je krenuo prolećni deo sezone.

Takođe, poziv je dobio i mladi Jan Karlo Simić, koji će takođe debitovati u prvom timu, čime je selektor rešio da mu stavi do znanja da na njega ozbiljno računa u budućnosti i da se nije bez razloga borio sa nacionalnim timom Nemačke.

Ovo reprezentativno okupljanje, zbog povreda preskaču Miloš Veljković i Nemanja Gudelj.

 

Golmani:

Vanja Milinković-Savić, Predrag Rahjković, Đorđe Petrović, Mile Svilar

Odbrana:

Nikola Milenković, Erhan Mašović, Jan-Karlo Simić, Strahinja Eraković, Milan Gajić, Matija Nastasić, Strahinja Pavlović, Srđan Babić, Aleksa Terzić, Filip Mladenović

Vezni red:

Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Sergej Milinković-Savić, Saša Zdjelar, Srđan Mijailović, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Lazar Samardžić, Filip Kostić, Dušan Tadić

Napad:

Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Petar Ratkov, Samed Baždar

Meč sa Rusijom na programu je 21. marta i igraće se u Moskvi, dok će se četiri dana kasnije nadmetati sa Kiprom, u Larnaki.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike