Vlahović ljut na samog sebe posle poraza od Napolija: Napadač Juventusa mora da presudi u ključnim situacijama! (VIDEO)

04.03.2024

11:44

0

Autor: G. F.

Srpski internacionalac imao tri šanse, ali nije uspeo da zatrese mrežu rivala

Vlahović ljut na samog sebe posle poraza od Napolija: Napadač Juventusa mora da presudi u ključnim situacijama! (VIDEO)
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Fudbaleri Juventusa poraženi su od Napolija (2:1) u 27. kolu Serije A, a utakmicu su, pored ostalog obeležili promašaji srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

Tri puta se Dušan našao u izglednim prilikama, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Najpre u 10. minut kada je glavom šutirao pored gol, zatim u 34. kada je dobro šutirao, ali je lopta pogodila stativu. I onda u 45. minutu kada je iz prve šutirao, ali ponovo bio zamalo neprecizan.

Iako su poslovično kritički nastrojeni mediji u Italiji, ovog puta nisu mnog zamerili srpskom napadaču. Ali jeste on sam sebi.

- Napadač Juventusa mora da presudi u ključnim trenucima, a ja to nisam uspeo. Imao sam zrele prilike koje su mogle da reše utakmicu, ali sam grešio. Ne tražim nikakva opravdanja. Ako želim da postanem ono što sam sebi zacrtao, moram da eksploatišem takve situacije. Kada ne pratim svoju intuiciju, stvari dobijaju loš epilog. U trećoj situaciji želeo sam da ponesem loptu napred, ali sam odlučio da momentalno šutiram. Moj cilj je da postanem veliki napadač, ali problem je što nismo pobedili, a ne to što ja nisam postigao gol. Nadam se da ću biti sposoban da to ispravim u narednoj utakmici.

Naredna utakmica za Vlahovića neće biti ona koju Juventus sledeću igra jer je Dušan dobio peti žuti karton i moraće da pauzira jedan meč.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike