Vlahović više nije onaj dečko kog sam poznavao! Iliev se otvorio Italijanima pričom o golgeteru Juventusa!

27.02.2024

17:09

0

Autor: G. F.

Srpski reprezentativac definitivno je jedan od najboljih napadača u Evropi ove sezone

Vlahović više nije onaj dečko kog sam poznavao! Iliev se otvorio Italijanima pričom o golgeteru Juventusa!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Iako je do kraja Serije A ostalo još 12 kola gotovo se može tvrditi da će titulu poneti fudbaleri Intera.

Imaju trenutno devet bodova više i jednu utakmicu manje u odnosu na Juventus i deluje da će tu prednost sigurno sačuvati do kraja šampionata.

Juventus naravno čeka grešku velikog rivala i nada se seriji lošijih rezultata, ali i gleda u svoje dvorište. A tu caruje srpski reprezentativac Dušan Vlahović!

Od početka 2024. godine naš napadač je najbolji strelac u pet najjačih liga sa 9 postignutih golova i nezaobilazna je tema u italijanskim medijima. 

Zato se o nekadašnjem fudbaleru Partizana naveliko i naširoko piše, a "TuttoJuve" se prisetio pa na razgovor o Duciju pozvao nekadašnjeg sportskog direktora kluba iz Humske Ivicu Ilieva.

- Nije više dečko kog sam poznavao, stvarno je odrastao. Vidim da je zreliji u mnogim aspektima. Preuzima odgovornost na terenu, lider je i primer saigračima. Ima crtu šampiona, a oduvek je imao tu izuzetnu drskost. Posle problema koje je imao postaje igrač kakvog smo očekivali - rekao je Iliev, pa pričao i o stanju u samom Juventusu, odnonso u trci za Skudeto:

 

 

- Dušan je u odličnoj kondiciji, počeo je da konstantno postiže golove. Mislim da ranije zbog povreda, ali i promena koje su desile u Juventusu nije sve funkcionisalo. Ekipa više nije puna šampiona, tu su samo Dušan i još nekoliko njih. Svestan je da je došlo njegovo vreme. Ima jak mentalitet, ali, jasno je, ne zavisi sve od njega. Postigao je 15 golova ovde, a da je igrao, na primer za Inter, možda bi postigao više od Lautara Martineza koji je odličan napadač. U Evropi je među 10 najboljih, malo je onih koji imaju njegove kvalitete. Zaslužuje da bude u renomiranom timu kakav je Juventus, ali je razočaravajuće što njegovi golovi neće doneti Skudeto. Inter je prejak, možda bi sa dva, tri prava pojačanja stvari mogle da se promene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike