Pred gostovanje Partizanu, hitno saopštenje: Netačno! Igraćemo borbeno i sa jednom željom!

02.03.2024

09:17

0

Autor: A. S.

Pančevci su u okviru priprema za meč, morali da se bave i spekulacijama

Pred gostovanje Partizanu, hitno saopštenje: Netačno! Igraćemo borbeno i sa jednom željom!
Fudbaleri Železničara - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u 23. kolu Superlige Srbije dočekuju ekipu Železničara iz Pančeva, a taj meč na programu je u subotu od 18.30.

Pred današnje gostovanje u Humskoj ulici, Pančevci su se oglasili kratkim saopštenjem, kako bi rešili spekulacije koje su se pojavile u javnosti.

Naime, već nekoliko dana u javnosti kruži priča da su čelnici Crvene zvezde premirali igrače Železničara i navodno im ponudili čak 100.000 evra ukoliko Partizanu nanesu poraz ili izbore remi.

 

 

- Fudbalski klub Železničar iz Pančeva nema manir da se u javnosti oglašava saopštenjima, jer isključivo gleda u svoje dvorište, bavi se sopstvenim problemima, sagledava sopstvene greške, sa maksimalnom željom da na terenu ostvari svoj cilj – da u svojoj debitantskoj sezoni među superligašima obezbedi opstanak u srpskoj fudbalskoj eliti. Ipak, sada smo prinuđeni da reagujemo - naveli su na početku saopštenja, a potom konkretizovali:

- Naime, ovih dana se na pojedinim portalima pojavila potpuno neistinita informacija da je FK Železničar premiran u subotnjem duelu protiv lidera na tabeli, beogradskog Partizana. Ovu vest odbacujemo kao apsolutno netačnu i obaveštavamo fudbalsku javnost u Srbiji da ćemo i protiv Partizana, baš kao što je to bilo i na svakoj prethodnoj utakmici, baš kao što će biti i do kraja prvenstvene trke za bodove, igrati maksimalno angažovano, borbeno i sa jednom željom – da na sportski način ispunimo cilj i ostvarimo želju naših sugrađana da i od jeseni u Pančevu gledaju superligaški fudbal. Železničar možda jeste nov u eliti, ali Železničar nije mali klub. Svaki član našeg kolektiva ostaviće i poslednji atom snage, kako bi na fer i sportski način izborio opstanak u Superligi - navodi se u saopštenju Pančevaca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike