Milojević ne misli na Partizan! Nema kalkulacija – Zvezda napada TSC u najjačem sastavu!

01.03.2024

17:31

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli uoči 172. večitog derbija u Bačkoj Topoli u subotu igraju derbi 23. kola Superlige Srbije

Milojević ne misli na Partizan! Nema kalkulacija – Zvezda napada TSC u najjačem sastavu!
Vladan Milojević - Copyright MN Press

Fudbalere Crvene zvezde očekuje veliki izazov uoči 172. večitog derbija, koji se za osam dana igra na stadionu „Rajko Mitić“.

Izabranici Vladana Milojevića u subotu od 16 časova u Bačkoj Topoli protiv TSC-a igraju derbi 23. kola Superlige, a strateg srpskog šampiona je uoči meče istakao da ga nikakve kalkulacije oko ekipe ne zanimaju, bez obzira na blizinu duela sa Partizanom.

- Mislim da svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv TSC-a ćemo izaći u što jačem mogućem sastavu, ne obazirem se na kartone – istakao je Milojević, pa se osvrnuo na sutrašnjeg rivala.

- Snaga ekipe TSC je u kolektivu. Imaju dosta igrača od kojih preti opasnost, a sigurno da je Vulić jedan od njih. Poseduju dosta talentovanih, dobrih igrača, koji su kroz kontinuirani rad u prethodnom periodu sa gospodinom Lazetićem došli do nivoa igre koji je jako dobar, a to pokazuju i rezultati. Ne možemo da kažemo da je TSC ekipa koja zavisi samo od jednog igrača - istakao je Milojević.

Ono što uoči dva velika izazova raduje sve na Marakani jeste to što je Aleksandar Katai radio punom parom u nedelji na izmaku i biće u konkurenciji za sastav na TSC Areni. Takođe, i igra od starta proleća preporođenog Šerifa Endiajea.

- Ne radimo individualno. Radimo po programu sve ono što treba da radimo sa svim igračima. Drago mi je da je Endiaje jedan igrač koji je dobro radio od priprema. Vredan je i trudi se, kao i svi ostali igrači. Uvek kolektiv izbaci pojedinca. Imamo dosta fudbalera koji su kasnili i nisu prošli pripreme, nisu se integrisali u sistem, nisu ni na zavidnom nivou fizičke pripreme. Nažalost na svemu tome moramo da radimo u hodu. Nadam se da će i oni veoma brzo biti sto posto spremni.

Ostvarila je Zvezda tri „milojevićevske“ pobede u nastavku sezone, a iako tvrdi da nikada nije u potpunosti zadovoljan strateg crveno-belih nije krio zadovoljstvo odnosom svojih igrača prema profesionalnim obavezama.

- Reakcije su pozitivne, oduševljen sam zalaganjem, pristupom i odnosom na treninzima. Nekoliko igrača je kasnilo na pripreme i još uvek nisu na maksimalnom nivou kada je u pitanju fizička priprema. Polako slažemo kockice tima – kazao je Milojević, pa se osvrnuo na izdanja udarne napadačke snage TSC-a Miloša Pantovića koji je za Zvezdu debitovao u prošlom Vladanovom mandatu na Marakani.

- Pantović je talentovan igrač i izrastao je u dobrog fudbalera. Ima veliki potencijal. Mislim da može i više od ovoga što trenutno pokazuje. Nadam se da će u budućnosti biti nosilac srpskog fudbala i reprezentacije. Mnogo igrača TSC je pokazalo veliki napredak u igri i odnosu. Zasluge idu Žarku Lazetiću i vrlo dobrom sistemu ekipe TSC, koji drži tim dugo na okupu. Lepo nas prezentuju na međunarodnoj sceni, te se nadam da će dosta dobrih igrača da iznedre u budućnosti – zaključio je Vladan Milojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike