Zvezdino veliko srce! Andriji je ispunjena želja, današnji dan će dobro pamtiti, posebno prolazak kroz čuveni tunel! (FOTO)

29.02.2024

18:43

0

Autor: 24sedam

Bio je i u trofejnoj sali stadiona "Rajko Mitić", a slikao se i sa prvotimcima

Zvezdino veliko srce! Andriji je ispunjena želja, današnji dan će dobro pamtiti, posebno prolazak kroz čuveni tunel! (FOTO)
Copyright FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda usrećila je jednog momka, 19-godišnjeg Andriju Kneževića. Bio je na stadionu "Rajko Mitić", prošao kroz čuveni tunel koji ga je posebno oduševio, posetio trofejnu salu, sišao na glavni teren i slikao se sa prvotimcima koji se spremaju za gostovanje TSC-u u subotu.

Došao je u dresu sa brojem 11 i svojim prezimenom, a ima ga odavno kao strastveni navijač crveno-belih.

Savršen dan za Andriju, a povodom velikog događaja za ovog momka, na Fejsbuku se oglasila i njegova majka, Ana.

- Potpuno poseban četvrtak! Gostovanje na treningu Zvezdinog prvog tima. Zauvek zanimljiv prolazak kroz tunel za igrače i prevažno preslišavanje istorije Zvezdinih uspeha! Ja se sećam vremena još kada je Slavoljub Mislin bio trener. Vodič kroz muzejsku turu kaže da je to baš davno bilo!

Jednom nam je u poseti u Zemun Polju u udruženju bio Milan Borjan, golman. Kasnije mi je Nikola objasnio da je to najlepša ostvarena želja za jednog zanesenog dečaka timejdžera.

Ja to ne razumem na taj način jer sam devojčica. Dečaci su ipak iz druge galaksije što se mene tiče.  Ipak, fudbal je jedan ozbiljan sistem sa vrlo jasnim pravilima i svojim jezikom. Ja sam danas shvatila šta znači trening. Mislila sam da se oni "samo igraju". Priča o fudbalu povezuje ljude na poseban način. Disciplina, pravila i čvrsta struktura-to je sistem!

Uživala sam, majke mi. Današnja akcija prisustva treningu prvog tima omiljenog kluba poručuje.

- NEBO JE GRANICA! I TI SI POSEBNA ZVEZDA! DOBRODOŠAO UVEK!

To su standardi koje postavljamo svojij deci. To su standardi koje želimo svima i manje od toga nije opcija! Hvala stvarno svima na današnjem gostoprimstvu. Idemo dalje - napisala je Andrijina majka, ujedno i predsednica Udruženja roditelja dece i mladih sa smetnjama u razvoju "Evo ruka".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike