Zatresla se fudbalska Crna Gora! Savez se oglasio hitnim saopštenjem zbog skandaloznog gola! (VIDEO)

29.02.2024

18:20

0

Autor: D. N.

U glavnoj "ulozi" bio je igrač Mladosti

Zatresla se fudbalska Crna Gora! Savez se oglasio hitnim saopštenjem zbog skandaloznog gola! (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Gol Bojana Matića u utakmici crnogorske fudbalske lige između Mladosti i Dečića izazvala je veliku pažnju, pre svega zbog reakcije Zvonka Ceklića. Poskočio je, lopta je ušla u gol, pa se i logično postavilo pitanje regularnosti.

Zatim se oglasio i Fudbalski savez Crne Gore koji očekuje i reakciju policije i Tužilaštva. Naravno, pokrenuta je istraga, kao i disciplinski postupak.

- Preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, a u odnosu na dešavanja na utakmici 22. kola između OFK Mladost - Dečić Komisija za takmičenje FSCG podnela je Disciplinskoj komisiji predlog za pokretanje disciplinskog postupka protiv igrača OFK Mladost Ceklić Zvonka, zbog osnovane sumnje da je počinio disciplinski prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika.

U odnosu na Predlog Komisije za takmičenje FSCG, Disciplinska komisija pokrenula je disciplinski postupak protiv igrača OFK Mladost Ceklića Zvonka, zbog učešća u neregularnosti iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG, i istog suspendovala do donošenja odluke Disciplinske komisije.  

Istovremeno, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore (Dejan Savićević prim. aut) u skladu sa Disciplinskim pravilnikom FSCG naložio je Disciplinskom inspektoru FSCG, shodno odredbama Disciplinskog pravilnika, da pokrene istražne radnje koje se odnose na predmetnu utakmicu, a sve u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti o eventualnom učešću klubova, zvaničnika klubova i drugih igrača u neregularnosti utakmice.

Fudbalski savez Crne Gore očekuje da i Uprava policije i Državno tužilaštvo preduzmu sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvetljavanja svih okolnosti vezanih za ovu utakmicu i u svrhu toga FSCG im apsolutno stoji na raspolaganju - navedeno je u saopštenju FSCG.

I za kraj još jednom pogledajte gol.

Dečić je vodeći tim na tabeli sa 42 boda, dok je OFK Mladost na poslednjem mestu sa 17. Oba tima su odigrala po 22 utakmice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike