Ovusu srećan što uči od Duljaja, navijačima poručuje: Pred nama je 15 finala, budite nam vetar u leđa!

29.02.2024

17:20

0

Autor: G. F.

Vezista Partizana naglašava zadovoljstvo što radi sa trenerom koji je igrao na istoj poziciji

Ovusu srećan što uči od Duljaja, navijačima poručuje: Pred nama je 15 finala, budite nam vetar u leđa!
Leonard Ovusu - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana, lideri na tabeli Superlige, svakim kolom sve su bliže dugo čekanoj šampionskoj tituli.

Ali ona je u ovom trenutku predaleko od svih, pa i od crno-belih. Kako bi u nastavak trke ušli što spremniji crno-beli su pojačali igrački kadar, a jedan od "novajlija" Leonard Ovusu oduševljen je što je dobio priliku da radi sa Igorom Duljajem kao trenerom.

- Bio je neverovatan fudbaler, ne samo što je sjajno čuvao Zinedina Zidana, već i ostale "galaktikose", to su bili izuzetno talentovani igrači. Igrao je na istoj poziciji kao ja i u prilici je da mi kaže uradi tako, nemoj ovako, to mi izuzetno pomaže da se prilagodim. Možda moje pozicioniranje u odbrani ili u napadu, primanje lopte ili duge lopte... On najbolje zna kako treba da sve to uradim jer je igrao na baš toj poziciji, tako da za mene je saradnja sa njim fantastična - rekao je vezista za podkast Partizana, pa komentarisao i stanje na tabeli Superlige:

- Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne želimo da se zanosimo previše unapred, jer dešavaju se utakmice poput prethodne, gde ne može da se igra fudbal. Naravno, ima i utakmica gde te sve ide, kontrolišeš loptu, igraš kako želiš, i zato idemo korak po korak ka ostvarenju svega onoga što mi i navijači želimo. Za nas je svaka od narednih 15 utakmica finale.

 

 

Kao i svakom sportisti i Ovusuu prija kada čuje huk sa tribina. To zasad može da doživi samo na gostujućim terenima zbog dobro poznatog bojkota pristalica Partizana, koji ne žele da trpe sadašnje rukovodstvo kluba.

- Moja poruka navijačima je da nas podrže, uverio sam se na prošloj utakmici kada je onakva podrška emotivno i psihološki te guraju napred, daju ti energiju i snagu da ostvariš još više. Zato ih molim da dođu i da nam daju podršku, jer to nam je potrebno. Nekada su teške utakmice i treba ti vetar u leđa, potreban ti je neko da ti kaže "možeš ti to, ajde", to je ono što navijači mogu da nam donesu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike