Čelnici Juventusa se opametili! Vlahović dobija novi ugovor, vernost će dobro naplatiti!

28.02.2024

11:43

0

Autor: A. S.

Duci polako postaje čovek od poverenja

Čelnici Juventusa se opametili! Vlahović dobija novi ugovor, vernost će dobro naplatiti!
Dušan Vlahović - Copyright Tanjg/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Status Dušana Vlahovića u Juventusu u skladu je sa rezultatima slavnog kluba, ali su u Torinu, nakon turbulentne sezone shvatili da u odnos sa Srbinom treba ulagati.

Tako su i odlučili da mu ponude novi ugovor.

Kako piše Gazeta, čelnici Juventusa su zadovoljni dobrim igrama Vlahovića, pa su svesni da je produžetak saradnje očekivan rasplet.

Najave Italijana su da će Dušan svoju vernost dobro naplatiti, a očekuje se da potpiše ugovor i posle 2026. godine. Navodno će mu plata skočiti na 12 miliona evra.

Između čelnika kluba iz Torina i Vlahovićevog menadžera Darka Ristića su dobri odnosi, pa kako navodi Gazeta, sve ide svojim tokom.

- Odnos sa Ristićem je konstantan, čest i odličan. Njih dvojica su razgovarali poslednjih dana. Vlahovićev menadžer je ponovio da je otvoren za dijalog o produžetku saradnje, a direktor Juventusa predstavio ideju koja bi mogla da zadovoljni sve strane. Vlahović ima ugovor sa rastućom platom, krenuo je od 7.500.000 evra (plus bonusi), trenutno zarađuje oko 10.000.000, a 2026, u poslednjoj godini ugovora, će inkasirati 12.000.000 evra. Klub proučava najbolju formulu kojom bi spojio potrebe obe strane: Juventusove da amortizuje troškove i centarforove, koji s pravom želi veću platu. Ako sve elemente imamo u vidu, produžetak do 2028. bi bio najbolje rešenje - piše Gazeta.

Tako će Juve sačuvati Vlahovića, koga su prethodnih dana želeli iz Čelsija i Arsenala, pa računaju na njega i naredne sezone, kada će po svemu sudeći igrati u Ligi šampiona. U ovom trenutku, Juventus je drugoplasirani u Seriji A i mala je verovatnoća da će pasti ispod četvrtog mesta.

Srpski napadač je trenutno prvi strelac ekipe, sa 15 golova na 23 utakmice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike