Šok transfer u najavi! Novi suvlasnik Junajteda želi igrača koga mnogo ceni! (FOTO)

26.02.2024

13:53

0

Autor: D. N.

Očeluje se i da zaigra protiv Srbije na EURO 2024

Šok transfer u najavi! Novi suvlasnik Junajteda želi igrača koga mnogo ceni! (FOTO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Mančester junajted razmišlja o angažovanju Rosa Barklija u predstojećem, letnjem prelaznom roku. Kako prenosi talkSPORT, novi suvlasnik velikana sa "Old Traforda" Džim Ratklif, ceni 30-godišnjeg vezistu koji je nosio i dres Čelsija i Evertona.

Ali to nije jedina "veza" između Barklija i Ratklifa u najavi iznenađujućeg transfera. Pre dolaska u sadašnji tim, Luton, igrao je za Nicu koja je u vlasništvu engleskog milijardera. Očekuje se i da bude u reprezentaciji Engleske koja će na EURO 2024 biti u grupi sa Srbijom.

Junajted bi takođe mogao da iskoristi situaciju u kojoj se nalazi Luton. Nalazi se u zoni ispadanja, i ukoliko se vrate u Čempionšip, jasno je da bi i cena transfera mogla da se smanji.

Na Barklija se takođe gleda kao moguću zamenu za Kazemira. Brazilac je iz Reala došao pre dve godine, ali Ratklif želi da ga ovo leto proda.

- Novi suvlasnik Mančester junajteda Džim Ratklif odlučio je da na kraju sezone proda Kazemira i Varana. On želi da klub povrati deo uloženog novca u dvojicu fudbalera - navode britanski mediji.

Junajted planira da za dvojicu fudbalera traži obeštećenje od oko 100 miliona evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike