Presedan u srpskom fudbalu! Ovakvo saopštenje niste odavno pročitali! (FOTO)

26.02.2024

10:27

0

Autor: D. N.

Brojni superligaši su se već oglašavali, a prigovori su se odnosili samo na suđenje

Presedan u srpskom fudbalu! Ovakvo saopštenje niste odavno pročitali! (FOTO)
Copyright MN Press

Od početka prolećnog dela sezone u Superligi bilo je mnogo saopštenja, a na suđenje su žalili i iz Novog Pazara. Podsetimo, tražili su i smenu Dejana Santrača, koji je na čelu Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Takođe, o suđenju su saopštenja izdavali i Crvena zvezda i Partizan, a posle poraza od Napretka iz Pazara je stiglo novo. Ali je ovo saopštenje potpuno drugačije, jer se kao glavni krivci označavaju samo igrači, zbog loše igre.

Niko sa strane, a saopštenje prenosimo u celosti.

- FK Novi Pazar čestita Napretku na potpuno zasluženoj pobedi u prvenstvenom meču Superlige Srbije. Bilo je ovo najlošije izdanje fudbalera našeg tima u tekućoj sezoni. Više su delovali kao skup rekreativaca nego kao organizovana ekipa. Pobeda domaćina je čista kao suza.

Ovom prilikom želimo da ukazemo i na perfektno suđenje glavnog sudije Nenada Minakovića. Ovo je najbolji dokaz da jedna teška utakmica, sa mnogo prekršaja, može da se sudi bez ijedne greške. Razloge poraza, ovoga puta, ne možemo tražiti ni u suđenju, ni u lošem terenu, vremenskim prilikama ili neprilikama, već isključivo u sramotnoj igri naših fudbalera - navedeno je na zvaničnom Fejsbuk profilu Pazaraca.

Posle 22 kola "plavi" su na šestom mestu sa 30 bodova. U narednom će dočekati Mladost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike