Zvezda pobedila, uprkos nedostacima! Milojević analizirao uspešno obavljen posao!

17.02.2024

16:29

0

Autor: D. N.

Za Pazarce je ponovo bio Aleksandar Dragović, koji je dao gol i u prethodnom meču u Beogradu

Zvezda pobedila, uprkos nedostacima! Milojević analizirao uspešno obavljen posao!
Vladan Milojević - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Novi Pazar, rezultatom 3:0. Posle poraza od branioca titule, šef struke domaćina Igor Matić je bio nezadovoljan, a kasnije je izjavu dao i Vladan Milojević.

- Zahtevna utakmica kao što smo i očekivali. Znamo da je teško igrati u Novom Pazaru i da imaju kvalitetan tim. Treba pohvaliti šefa stručnog štaba i mog bivšeg kapitena Igora Matića na jasnoj viziji šta želi, ali i njegovog prethodnika Sinišu Dobrašinovića.

Novi Pazar zaslužuje to mesto na kom jeste, a na nama je da se spremimo za Čukarički, jer u prvih pet kola imamo sve utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele koje žele Evropu. Bilo je nedostataka koje ćemo analizirati, ali smo se dobro pripremili za utakmicu i od početka smo ispunili ono što je bio plan. Prvenstvo je veoma zahtevno - počeo je Milojević koji je promenio formaciju u odnosu na prethodni meč sa Voždovcem.

- Imali smo problem sa rovitim Rodićem koji vuče nezgodnu povredu ramena i hteli smo da ga sačuvamo. Što se tiče formacije, to sve zavisi od meča do meča. Svaku utakmicu pripremamo pojedinačno - zaključio je Milojević.

U narednom kolu Zvezda će dočekati Čukarički, a  Novi Pazar gostovati Napretku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike