Potresna priča selektora Nemačke: Otac mi je izvršio samoubistvo - radio je u tajnoj službi!

24.02.2024

14:11

0

Bivši trener Bajerna i dan danas ne zna razloge takve odluke

Potresna priča selektora Nemačke: Otac mi je izvršio samoubistvo - radio je u tajnoj službi!
Julijan Nagelsman - Copyright Profimedia

Selektor reprezentacije Nemačke Julijan Nagelsman pričao je o svom privatnom životu, otkrivši da mu je otac izvršio samoubistvo pod misterioznim okolnostima.

Njegov otac je oduzeo sebi život radeći za tajnu službu pre 16 godina, dok je Julijan tokom celog detinjstva mislio da je vojno, a ne kontraobaveštajno lice. 

- Nije mi dozvoljeno da kažem ništa više od ovoga i zapravo i ne znam sve o tome šta je uradio. Bez obzira, nije bio službenik. Imao sam tada 15 ili 16 godina. Često bi to pominjao na putu od Landsberga, gde je živeo, do Minhena. Posle je bilo zaista minimalno priče o tome. Nije mu bilo dozvoljeno da priča o tome. Postojao je i razlog zbog kojeg je govorio da mu je previše svega. Nije delio svoje brige sa posla sa nama. Na kraju, to je stavilo ogroman teret na njega - rekao je Nagelsman, pa dodao:

- Često razmišljam o tom danu. U to vreme sam bio na kursu za trenera u Oberhakingu blizu Minhena i tamo sam dobijao svoju C licencu. Odjednom mi je direktor kursa rekao da izađem, pa sam se našalio i usput upitao: "Jesam li to previše dobar?". Sledećeg trenutka sam bio spred tadašnjeg svekra, koji mi je rekao da je moj otac izvršio samoubistvo.

Selektor Nemačke otkrio je da otac nije ostavio oproštajno pismo, i da niko ne zna koji su razlozi. 

 - Bilo mi je teško da se izborim sa razlozima zbog kojih je oduzeo sebi život. Otac nije ostavio oproštajnu poruku, nije bilo objašnjenja. Ipak, način na koji je izvršio samoubistvo pokazao je da je potpuno jasno odlučio da bi to trebalo da uradi. Bio je to zaista us*an osećaj za porodicu, ali pomoglo mi je da znam da je zaista hteo da umre i to nije bio određeni signal ili poziv za pomoć. Mislim da moram da poštujem takvu odluku - zaključio je Julijan Nagelsman .

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike