Prvo, pa protiv Zvezde! Pavkov se tek vratio u Srbiju i želi što pre na teren!

20.02.2024

16:40

0

Autor: D. N.

Priznao je i da se teško navikavao na život u Saudijskoj Arabiji

Prvo, pa protiv Zvezde! Pavkov se tek vratio u Srbiju i želi što pre na teren!
Copyright FK Čukarički

Nedavni transfer Milana Pavkova u Čukarički bio je za mnoge neočekivan. Pričalo se i o povratku u Crvenu zvezdu, ali je napadač ipak izabrao belo-crne iz Beograda. I upravo će njegov bivši klub u subotu ugostiti sadašnji.

Visoki napadač već je odradio prvi trening sa timom.

- Upoznao sam sve momke, obavio razgovor sa šefom, odradio prvi trening. Neke od novih saigrača sam poznavao i od ranije. Prvi utisci su pozitivni, verujem da će tako i ostati. Ekipa je mlada, voljna da radi i što je najbitnije željna rezultata. Uz nekoliko iskusnih igrača to je jedna zaokružena i zdrava priča - rekao je Pavkov, koji kao 30-godišnjak može da pomogne mlađima.

FK Čukarički
 

- Uvek volim da posavetujem mlađe igrače, da podelim iskustva. Nadam se da ćemo svi zajedno da napravimo rezultat, i da Čukarički ostane zdrava sredina, sa sjajnim odnosom mlađih i starijih igrača.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je prošao pripreme sa Al Fejhom, sa kojom je kasnije sporazumno raskinuo ugovor.

- Prošao sam čitav trenažni proces sa sad već bivšim klubom. Imao sam kratku pauzu, radio sam individualno. Nadam se da ću uskoro biti maksimalno spreman i da ću moći da pomognem ekipi. Verujem da mi je potrebno nekih sedam dana adaptacije, želim što pre na teren.

I kao što je rečeno, već u subotu bi mogao da debituje za Čukarički već u duelu protiv Crvene zvezde.

Klupske uvek ispred ličnih ambicija

- Sve je podređeno timskim ambicijama, da zajedno sa ovim momcima ostvarimo što bolji uspeh, što bolji plasman na tabeli, da se izborimo za Evropu, a videćemo sa koje pozicije.

- Prvi cilj je da se što pre spremim, želim da budem na visokom nivou. Da li će to biti dovoljan period do meča sa Crvenom zvezdom, videćemo u narednim danima.

Priznao je Pavkov da se teško navikavao na život u Saudijskoj Arabiji i da mu je prijao povratak u otadžbinu.

- Nisam ni bio dugo van Srbije, godinu i po dana sam bio u inostranstvu. Drago mi je da sam se ovde vratio, drago mi je što sam u Čukaričkom, u klubu koji je zdrava sredina, klub koji već godinama unazad stoji čvrsto na nogama. Naišao sam na sjajan odnos svih u klubu, uprave, stručnog štaba, igrača, zaposlenih. Drago mi je da sam ovde, sve smo se vrlo brzo dogovorili, nadam se na obostrano zadovoljstvo - zaključio je Pavkov.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike