Ne smiruju se besni Pazarci, izdali novo saopštenje: Idemo do kraja, obraćamo se UEFA i FIFA

11.02.2024

06:57

0

Autor: P.K.

Jako su ljuti u Novom Pazaru posle meča u Pančevu

Ne smiruju se besni Pazarci, izdali novo saopštenje: Idemo do kraja, obraćamo se UEFA i FIFA
Suma i Stamenković u raspravi - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Ne smiruje se Novi Pazar! Posle remija sa Železničarom, Upravni odbor je odmahizdao saopštenje u kome traži smenu predsednika Sudijske komisije Dejana Santrača.

Iste večeri, kasno uveče, izdato je novo saopštenje!

U njemu se najavljuje da će se Pazar obratiti odeljenju za integritet UEFA.

Prenosimo vam saopštenje:

- FK Novi Pazar obratiće se 11. februara Odeljenju za integritet UEFA, zbog tendencioznog selektovanja sudija od strane predsednika sudijske organizacije Dejana Santrača. Istovremeno, kako predviđaju pravni akti FIFA, najkasnije do 15 časova (24 sata od završetka utakmice) biće prosleđen materijal Svetskoj fudbalskoj organizaciji sa utakmice Železničar Pančevo - Novi Pazar, na kojoj je Santračev lični prijatelj sudija Ivan Stamenković pokazao elementarno fudbalsko neznanje i ljudski nemoral. Da su naše tvrdnje tačne ilustrujemo podatkom da je u Prvoj ligi Srbije 22/23, sudija Stamenković na čak sedam utakmica "delio pravdu" Železničaru. U tekućem prvenstvu Super lige, već je sudio tri puta i uvek kad je Železničar bio domaćin i na svim utakmicama su gosti oštećeni, Čukarički, Napredak i Novi Pazar.

Ovo ne radimo samo zbog Novog Pazara već zbog svih ljubitelja fudbala koji su oterani sa stadiona i tribina zbog raznih Santrača i Stamenkovića. Mi ne otkrivamo nikakvu toplu vodu, jer ovo zna celokupna fudbalska javnost, ali zbog straha od osvete "glasno" ćuti. Svesni smo da će posle ovoga uslediti osveta onih u čijim su rukama i "nož i pogača", ali smo spremni da idemo do kraja i podneseno i najveću žrtvu samo da stvari isteramo na čistac. Mi posle današnje krađe u Pančevu nemamo više šta da izgubimo.

Utakmice Prve lige Srbije 22/23 koje je sudio Železničaru Ivan Stamenković: 1. kolo: Železničar - Zlatibor - (glavni sudija) Stamenković 8. kolo: Indjija - Železničar - (glavni sudija) Stamenković 16. kolo: Zlatibor - Železničar - I. Stamenković 20. kolo: Grafičar - Železničar - (IV sudija) I. Stamenković 23. kolo: Železničar - Indjija - (glavni sudija) I. Stamenković 27. kolo: Železničar - Loznica - (IV sudija) I. Stamenković 28. kolo: Železničar - IMT - (glavni sudija) I. Stamenković.

Pogledajte hajlajtse sa utakmice Železničar - Novi Pazar, koja se završila 2:2. Konačan rezultat postavio je bivši igrač Partizana Sejduba Suma, golom iz penala u nadoknadi vremena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike