Zvezda gostuje Pazaru i čeka kraj prelaznog roka! Milojević odgovorio i da li stiže bek!

16.02.2024

14:25

0

Autor: D. N.

Kolega Igor Matić neće moći da računa na veoma važne igrače

Zvezda gostuje Pazaru i čeka kraj prelaznog roka! Milojević odgovorio i da li stiže bek!
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće Novom Pazaru u utakmici 21. kola Superlige. Branilac titule, crveno-beli su na početku prolećne polusezone kao primarni cilj postavili odbranu duple krune, pa šef struke Vladan Milojević pre svega razmišlja o igri svog tima.

Inače, igraće se bez publike, a kolega Igor Matić neće moći da računa na iskusni tandem Ljajić - Šćepović.

- Ne možemo da utičemo na to da li se igra sa publikom ili ne, ali siguran sam da će biti fudbalska atmosfera. Lepo je kad je tu publika, bez obzira što je Novi Pazar okrenut lokal patriotizmu. Što se tiče kadrovskih problema koje imaju, ni na to ne možemo da utičemo. Fokusiran sam na moj tim i igru koju želimo da prikažemo - počeo je Milojević koji može da računa i na Hvanga koji je igrao za reprezentaciju Južne Koreje, na Kupu Aziju.

- Spreman je za igru i nemam dilemu oko njega, jer se radi o kvalitetnom igraču. Imamo vremena do sutra da odlučimo da li će početi.

Kako je prelazni rok ušao u samu završnicu, postavlja se pitanje da li će da bude novih fudbalera, pošto se o nekim imenima spekuliše. I da li će biti angažovan bek.

- Fokusiran sam na igrače koje treniram. Imamo skauting službu koja je maksimalno posvećena, a ja radim svoj deo posla - "diplomatski" je odgovorio Milojević čiji je tim u prošlom kolu pobedio Voždovac.

Meč u Pazaru će početi sutra, u 14 časova, dok će Partizan IMT ugostiti od 16.15. Da li je to dobro za njegov tim, da igra ranije, takođe nije direktno odgovorio. Kako je, tako je...

- Ne možemo da biramo kad ćemo igrati. Imamo malo teži raspored i moramo da igramo sa svima u vremenu koje FSS odredi - podvukao je Milojević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike