Zvezda je najbolja u Srbiji! Slavljenik najavljuje duplu krunu!

12.02.2024

17:15

0

Autor: D. N.

Zvezda je najbolja u Srbiji! Slavljenik najavljuje duplu krunu!
Copyright MN Press

Utakmica protiv Voždovca za Milana Rodića bila je posebna. Crvena zvezda je pobedila, a 300. nastup u crveno-belom dresu je proslavio i golom.

- Mislim da je ogromna stvar odigrati 300 utakmica za najveći klub na ovim prostorima. Za mene ovo ima dodatnu važnost, jer sam ceo život zvezdaš i svestan sam da sam se ovim upisao u zlatnu istoriju kluba.

Nema mnogo fudbalera sa toliko utakmica i trofeja u Zvezdi, tako da mi je sve ovo kruna karijere. Meni je ovo sedma godina u Zvezdi i još uvek se osećam "gladno" u smislu jubileja i trofeja. Za to su najviše zaslužni navijači. Napravili su atmosferu o kojoj će se dugo pričati - počeo je Rodić koji kao i ostatak ekipe veruje u odbranu duple krune.

- Najbolji smo tim u Srbiji, tako da verujem da ćemo na kraju sezone biti šampioni, uz osvojen kup. Poštujemo sve rivale, ali znamo čiji dres nosimo i da se trofeji u Zvezdi podrazumevaju. Vratio se i trener Milojević koji je napravio velike rezultate u prethodnom mandatu i sve funkcioniše kako treba. Pozivam navijače da nastave da budu uz nas, a mi ćemo im to igrama na terenu vratiti - zaključio je Rodić.

U sledećem kolu, ekipu Vladana Milojevića očekuje gostovanje u Novom Pazaru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike