Duljaj nema dilemu pred IMT: Cilj je jasan - pobeda, moramo da zadržimo prvo mesto!

16.02.2024

11:51

0

Crno-beli igraju prvi put pred svojim navijačima u prolećnom delu Superlige

Duljaj nema dilemu pred IMT:  Cilj je jasan - pobeda, moramo da zadržimo prvo mesto!
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u subotu (16.15 Tv Arena) igraju protiv IMT u 21. kolu Superlige i to će im biti prvi susret na svom stadionu u prolećnom delu sezone.

Tim povodom se obratio i trener crno-belih Igor Duljaj ističe da njegova ekipa ide na pobedu, jer se bore za titulu.

- Moj asistent je bio na toj utakmici, znamo da je pri 0:0 IMT imao odličnu priliku da povede tako da nas taj rezultat ne zavarava i ne opušta. Igrači IMT-a zajedno sa kolegom Jandrićem imaju važnu bitku za opstanak, ali taj motiv ne sme biti veći od našeg motiva u borbi za evropsku kartu - rekao je Duljaj.

Trener crno-belih otkrio je i problem koji ima Partizan, napominjući da će odluka o prvih 11 biti doneta pred sam početak utakmice.

- Imamo dosta igrača koji imaju probleme sa žutim kartonima, zato smo i doveli igrače da budemo sportski naoružani za neprijatnosti poput kartona i povreda. Partizan će sutra zaigrati bez Antića i Bibarsa Natha, a nisu samo izostanci pomenute dvojice jedini problemi za nas. U svakom slučaju imamo određeni rizik kada je i golman Jovanović u pitanju, Kanute ima kartone, ali imamo adekvatne izmene koje u svakom trenutku mogu da pokriju nedostatke.

Duljaj se dotakao i novog fudbalera Bojana Kovačevića, napominjući da se veoma brzo adaptirao na novu sredinu.

- Ukoliko sve bude kako treba, Kovačević će debitovati za Partizan sutra, vidim ga u startnih 11. Sačekaćemo kraj današnjeg treninga, virus vlada, samo da sve bude kako treba i on će zaigrati - zaključio je Igor Duljaj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike