Partizanove sporne situacije pod lupom! Evo šta kaže sudijski ekspert, da li su oštećeni! (VIDEO)

12.02.2024

21:29

1

Autor: D. N.

Na kraju, crno-beli su meč završili sa desetoricom

Partizanove sporne situacije pod lupom! Evo šta kaže sudijski ekspert, da li su oštećeni! (VIDEO)
Copyright Printscreen/TV Arena sport

Fudbaleri Partizana pobedili su Javor u utakmici 20. kola Superlige, ali su duel u Ivanjici završili sa desetoricom, pošto je Nikola Antić dobio drugi žuti karton.

Ova situacija, ali i jedna ranije bila je tema razgovora u studiju TV Arena sport. Sudijski ekspert Zdravko Jokić analizirao je situaciju iz drugog poluvremena (51. minut) kada je Leandro Pinto faulirao Aranđela Stojkovića.

Printscreen/TV Arena sport
 

Pošto je već imao žuti karton, crno-beli su tražili drugi, ali sudija Milan Ilić nije mislio tako. I po Jokiću je bio u pravu.

- Instrukcije iz UEFA su takve da se drugi žuti karton u situacijama koje su jasno vidiljive svima na stadionu. Faul mora da bude jak i bezobziran. Ovde postoji kontakt rukom, ali mislim da nije za drugi žuti karton. Zakačio je nogom ruku Stojkovića. Nije išao direktno kramponima na ruku, na potkolenicu, nogu, glavu... U jednom trenutku je čak i povukao nogu. Kada je shvatio da će da dođe do kontakta - kazao je Jokić.

Kao što je rečeno,u 76. minutu, Antić je dobio drugi žuti, a Jokić smatra da je Ilić i tada bio u prevu.

- Ovde je vidljivo da je igrač Partizana sprečio obećavajući napad. Start nije na loptu, jer je ona bila metar ispred njega. Nije on zakasnio na loptu, već je rušenjem sprečio obećavajući napad. I to je za žuti karton, a pošto je to drugi, sudija je bio u pravu - rekao je sudijski ekspert.

Pogledajte tu situaciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike