Manćini trenira strogoću: Haos u selekciji Saudijske Arbije!

13.02.2024

10:12

0

Ozbiljan sukob u reprezentaciji koju sa klupe predvodi iskusni Italijan

Manćini trenira strogoću: Haos u selekciji Saudijske Arbije!
Copyright Tanjug/AP Photo/Aijaz Rahi

Selektor Saudijske Arabije Roberto Manćini nalazi se u nezavidnoj situaciji, jer je već posle nekoliko meseci nakon što je preuzeo ovu reprezentaciju došao u sukob sa igračima.

Kako pišu mediji, italijanski stručnjak je došao u sukob sa pojedinim reprezentativcima, koji su se pobunili protiv Manćinija i odbili dolazak na okupljanje nacionalnog tima, zbog čega su drakonski kažnjeni. 

Čelni ljudi Saveza Saudijske Arabije stali su na stranu selektora i odlučili da Navaf Al-Akidi, Salman Al-Farah, Haled Al-Ganam i Ali Hazazi budu suspendovani, kao i novčano da budu kažnjeni zbog kršenja discipline.

Najgore je prošao nezvanični vođa pobune, saigrač Kristijana Ronalda iz Al-Nasra, golman Al-Akidi, kojem je izrečena petomesečna suspenzija iz fudbala i kazna od 75.000 evra.

Zbog toga što se nisu pojavili na prvom okupljanju reprezentacije posle bolnog ispadanja u osmini finala Azijskog kupa i velike drame u meču sa Južnom Korejom, Maran, Al-Ganam i Hezazi suspendovani su na mesec dana i kažnjeni sa 50.000 evra, dok je najbolje prošao Al-Farah.

Ostaje da se vidi kako će Manćini reagovati oko eventualnog njihovog povrataka u reprezentaciju Saudijske Arabije.  

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike