Manćini više nije nezaposlen! "Petrodolari" privukli i Italijana u Saudijsku Arabiju

28.08.2023

00:44

0

Autor: D. P.

Neće voditi klub

Manćini više nije nezaposlen! "Petrodolari" privukli i Italijana u Saudijsku Arabiju
Roberto Manćini - Copyright Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO

Nakon što je na veliko iznenađenje kompletne italijanske javnosti odlučio da se povuče sa kormila "auzura" Roberto Manćini je objavio vest o kojoj se prethodnih dana dosta govorilo i pisalo u svetskoj štampi.

Bivši selektor Italije, aktuelnih evropskih prvaka, prihvatio je poziv Saudijske Arabije da preuzme rad sa njihovom reprezentacijom.

- Uzbuđen sam što mogu da objavim da se pridružujem Fudbalskom savezu Saudijske Arabije kao selektor nacionalnog tima. Oduševljen sam i počastvovan što sam izabran za ovako prestižnu ulogu, u znak zahvalnosti i priznanja za sav urađen posao tokom ovih godina - napisao je Manćini na Instagramu večeras:

- Želim da se zahvalim predsedniku Jaseru Al Misehalu. Prihvatio samtako uzbudljiv novi projekat, zasnovan na zajedničkoj viziji i svrsi razvoja nacionalnog fudbalskog sektora, kao i mladih talenata i budućih generacija, koji su mi oduvek bili pri srcu. Verujem da je ovaj zadatak ujedno i priznanje važnosti italijanskog fudbala i sa ponosom ću nastaviti da prenosim našu italijansku kulturu svetu.

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike