Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vraća nam se fudbalska Superliga, a Zvezda i Partizan igraju i u AdmiralBet ABA ligi

09.02.2024

09:56

0

Autor: D. N.

Kao i obično na TV Arena sport biće i duela Primere, Serije A, Premijer lige, NBA...

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vraća nam se fudbalska Superliga,  a Zvezda i Partizan igraju i u AdmiralBet ABA ligi
Copyright MN Press

Ovog vikenda nam se vraća Superliga, tako da će naša preporuka za televizijske prenose biti bogatija. Pogađate, u centru pažnje biće utakmice Partizana i Crvene zvezde, ali ne samo fudbalera. "Večiti rivali" će igrati i košarkaške mečeve i to u okviru AdmiralBet ABA lige, a sve ove duele ćete moći da pratite na Premiumu 1 TV Arena sport.

Ali biće i prenosa iz inostranih fudbalskih liga, ali i NBA lige.

Krenimo redom. U subotu će od 14 časova Partizan gostovati Javoru u Ivanjici. Jasno je da je lider na tabeli apsolutni favorit u meču sa ekipom koju vodi nekadašnji selektor Radovan Ćurčić. Tim Igora Duljaja je uoči 20. kola Superlige na prvom mestu sa 47 bodova, dok je Javor mnogo dalje. Ivanjičani su na 12. mestu na tabeli sa 21 bodom i dok njima prethodi borba u plej-aut grupi, crno-beli će se sa Zvezdom boriti za titulu.

Nešto kasnije, od 16.30 čeka nas duel na stadionu "Rajko Mitić", u kojem će branilac trona Crvena zvezda dočekati Voždovac. Crveno-beli imaju 46 bodova, i na drugom mestu su, dok su gosti na šestoj poziciji sa 28.

Inače, u ovaj duel dva tima ulaze sa različitim trenerima u odnosu na meč iz jesenjeg dela sezone kada je Voždovac iznenadio Zvezdu, kao domaćin. Tada su na klupama bili Barak Bahar i Marko Savić, a u subotu će to biti Vladan Milojević i najmlađi šef struke u istoriji Superlige, Nikola Mitić.

Subotnje preporuke ćemo da zatvorimo prenosom meča iz Primere. U 18.30 počinje derbi kola u kojem će lider Real dočekati drugoplasiranu Đironu. Posle 23 kola ekipa Karla Anćelotija ima 58 bodova, dva više od tima koji je hit sezone. U prvom susretu ove sezone, Real je bio ubedljiv kao gost, sa 3:0.

Kada je reč o nedelji, spremite se za košarkaške duele u regionalnoj ligi. Prvo će od 17 časova Partizan gostovati Igokei, a onda od 19 Zvezda biti domaćin Zadru. Timovi Željka Obradovića i Janisa Sferopulosa će ove mečeve odigrati posle onih u Evroligi, a crno-beli će na sebi imati "teret" tragičnog poraza od Bajerna.

Narednog vikenda slede obaveze u Kupu Radivoja Koraća, pa ni crveno ni crno-bele sledeće nedelje nećemo da gledamo u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi. U prethodnim međusobnim okršajima, Zvezda je slavila u Zadru sa 81:74, dok je Igokea u Beogradu iznenadila Partiza, pobedom od 91:89.

Iako nisu među prvih pet najavljujemo vam i neke druge prenose.

Na primer, prenos duela Roma - Inter (subota 18.00, Premium 2), Mančester siti - Everton (subota 13.30, Premium 2), Vest Hem - Arsenal (Nedelja 15.00, Premium 1), Milan - Napoli (nedelja 20.45, Premium 2)...

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (14.00) Javor - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (16.30) Crvena zvezda - Voždovac (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.30) Real Madrid - Đirona (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.00) Igokea - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (19.00) Crvena zvezda - Zadar (TV Arena sport - Premium 2)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike