Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vlahović i Kostić u "derbiju Italije", u Madridu gradski okršaj, a biće zanimljivo i u Engleskoj!

02.02.2024

09:43

0

Autor: D. N.

Ostaje da vidimo da li će srpski centarfor nastaviti golgetersku seriju

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vlahović i Kostić u "derbiju Italije", u Madridu gradski okršaj, a biće zanimljivo i u Engleskoj!
Copyright Tanjug/AP

Novi vikend nosi sa sobom i nove sportske događaje, samim tim i prenose na TV Arena sport. U subotu i nedelju biće velikih fudbalskih derbija, između ostalog i "derbi Italije", a čeka nas i madridski derbi.

Vikend, kada je reč o našim preporukama počećemo duelom Evertona i Totenhema. Utakmica Premijer lige biće odigrana u subotu, a počeće u 13.30 uz prenos na Premiumu 1. U ovaj meč, dva tima ulaze sa različitih pozicija. Dok se "pevci" bore za pozicije u vrhu, "karamele" za goli život, pošto su u zoni ispadanja.

U nedelju, od 15 časova (Premium 1) čeka nas duel Mančester junajteda i Vest Hema. I "čekićari" i "đavoli" su trenutno na mestima koja ne vode u Evropu naredne sezone, a londonski tim ima tri boda više. Takođe, ovaj meč dolazi u danima kada se priča o povratku Žozea Murinja na "Old Traford".

U 17.30 Arsenal će ugostiti lidea, ekipu Liverpula. Ako se uzme u obzir renome dva kluba, kao i njihov trenutni položaj na tabeli, jasno je da je reč o derbiju. "Redsi" Jitgena Klopa su u sredu deklasirali Čelsi, a sada gostuju "tobdžijama" koji su treći i imaju pet bodova manje.

Ovaj duel ispratite na Premiumu 1 TV Arena sport, a nešto kasnije (20.45) na istom kanalu možete da pogledate i duel Serije A.

Na stadionu "Đuzepe Meaca", Interu gostovaće Juventus. Ostaje da se vidi kakav će biti poredak posle novog izdanja "derbija Italije", pošto trenutno neroazuri imaju 54 boda iz 21 utakmice, dok su bjankoneri drugi sa bodom manje i utakmicom više. Takođe, biće to prilika da ponovo gledamo šta će da urade reprezentativci Srbije u dresu "stare dame", Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Moguće je da Vlahović nastavi sa serijom golova, jer je u poslednja tri meča dao čak pet pogodaka.

I onda sledi novi derbi, ali španskog fudbala. Real će u derbiju Madriljeno ugostiti gradskog rivala, Atletiko. Od 21 čas na Premiumu 2 uživo pratite okršaj ekipa Karla Anćelotija i Dijega Simeonea. Trenutno, u boljoj poziciji je Real, jer je drugi sa 54 boda iz 21 utakmice. Atletiko ga prati, sa 47 bodova iz 22 utakmice.

Ali svi i dalje gledaju u leđa hitu sezone, Đironi koja je u 22 utakmice osvojila 55 bodova.

Kao i obično, na TV Arena sport biće prenosa i utakmica NBA lige.

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (13.30) Everton - Totenhem (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (15.00) Mančester junajted - Vest Hem (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.30) Arsenal - Liverpul (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (20.45) Inter - Juventus (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (21.00) Real Madrid - Atletiko Madrid (TV Arena sport - Premium 2)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike