Orlovi u novom odelu! FSS objavio dogovor sa poznatim italijanskim modnim brendom!

06.02.2024

16:38

0

Autor: A. Š.

U Bolonji je dogovoreno da Tadića i drugove za predstojeće EP oblači modna kuća u vlasništvu Marka Markija

Orlovi u novom odelu! FSS objavio dogovor sa poznatim italijanskim modnim brendom!
Copyright MN Press

Posle više od dve decenije fudbalska reprezentacija Srbije biće učesnik prvenstva Evrope, na koje će Tadić i drugovi ići u novim odelima.

FSS je u utorak objavio dogovor sa poznatim italijanskim modnim brendom „Liju Džo“, koji će Orlove oblačiti i tokom novog ciklusa Lige nacija.

- Vlasnik renomirane italijanske modne kuće Marko Marki je sa timom najbližih saradnika predstavio najnovije modele iz letnje i zimske kolekcije, specijalno dizajnirane za potrebe naših reprezentativaca, članova stručnog štaba i delegacije Fudbalskog saveza Srbije – stoji u objavi srpske kuće fudbala i dodaje se:

- Partnerstvo sa modnom kućom „Liu Jo” predstavlja spoj vrhunskog sportskog rezultata i elegantnog stila, kao i dokaz da je naša reprezentacija zahvaljujući rezultatima u poslednje tri godine stekla veliku reputaciju u evropskom i svetskom fudbalu, a Fudbalski savez Srbije osigurao poverenje sponzora i poslovnih partnera.

Delegacija FSS u sastavu potpredsednik FSS Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga prethodnih dana boravili su u Bolonji, što je iskorišćeno i za razgovore sa dva poznata proizvođača sportske opreme oko potencijalne saradnje u novom ciklusu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku.

Članovi delegacije FS Srbije boravak u Bolonji iskoristili su i da posete trening centar istoimenog kluba, gde su pored portreta Siniše Mihajlovića evocirali sećanja na legendarnog reprezentativca, trenera i selektora, koji je ostavio neizbrisiv trag u Bolonji i zahvaljujući uspesima i rezultatima na klupi italijanskog kluba 2019. godine dobio najprestižnije individualno priznanje, Zlatnu loptu Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg trenera.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike