Orlovi se rastaju od Pume! FSS otkrio kako će Tadić i drugovi izgledati na EP!

12.12.2023

16:24

0

Autor: A. Š.

FSS i renomirani nemački sportski brend završavaju saradnju posle šest godina

Orlovi se rastaju od Pume! FSS otkrio kako će Tadić i drugovi izgledati na EP!
Reprezentativci Srbije - Copyright MN Press

Posle šest godina saradnje došlo je vreme za rastanak FSS-a i Pume. Tek što su Orlovi, prvi put posle 24 godine, izborili plasman na EURO, renomirani nemački proizvođač sportske opreme najavio je završetak saradnje sa Srbijom, što je ubrzo potvrđeno i iz nacionalne kuće fudbala.

Ipak, Tadić i drugovi igraće u Nemačkoj u dresovima Pume, koji će svetlost dana ugledati u aprilu naredne godine, otkrio je Jovan Šurbatović.

- Uobičajeno je da se prekid saradnje objavi na vreme. Ugovor ističe 31.12.2024, mi smo ga skratili za dve godine. Želimo bolje uslove – rekao je čelnik FSS-a i dodao:

- Oprema za Evropsko prvenstvo je odavno dizajnirana i odobrena. Igraćemo na Euru u novim Puminim dresovima. U aprilu će biti promovisani, navijači će biti zadovoljni. Ne smem da otkrivam, ali poslušali smo glas naroda. Već pregovaramo sa nekoliko najrenomiranijih i najvećih proizvođača sportske opreme. Imaćemo novog tehničkog partnera od 1.1.2025. za novi ciklus kvalifikacija za SP u Americi – kazao je Jovan Šurbatović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike