Barselona izabrala novog trenera! Radio Katalonija javlja: Deko ima Ćavijevog naslednika!

04.02.2024

18:56

0

Autor: A. Š.

Nekadašnji kapiten giganta sa Nou Kampa iznenadio je sve svojom odlukom da napusti klub, ali su čelnici španskog prvaka ekspresno reagovali

Barselona izabrala novog trenera! Radio Katalonija javlja: Deko ima Ćavijevog naslednika!
Bojan Krkić i Deko - Copyright Profimedia

Prilično je Ćavi Ernandez šokirao sve u Barseloni odlukom da na kraju sezone napusti klub. Nekadašnji kapiten katalonskog giganta je posle bolnog poraza od Viljareala (5:3) na svom terenu doneo odluku da je vreme da svako krene svojim putem, što su čelnici Barse ekspresno i uradili.

Radio Katalonija javlja i da su na „Nou Kampu“ nadomak rešenja za Ćavijevog naslednika. Navodno, novi trener Barselone trebalo bi da bude portugalski strateg Seržo Konseisao!

Katalonci saznaju da je sportski direktor Barse Deko već obavio razgovor sa zemljakom i nekadašnjim saigračem u Portu, te da je bivši defanzivac Lacija i Intera najveći favorit za novog trenera španskog prvaka.

Ipak, Deko u subotu, posle trijumfa protiv Alavesa, nije želeo da konkretnije govori o ovoj temi, već je kratko poručio:

- Ovo nije pravi trenutak da razgovaramo o novom treneru. Ćavi nas je iznenadio svojom odlukom, računali smo na njega za sledeću sezonu – rekao je bivši portugalski reprezentativac.

Seržo Konseisao je od 2017. godine na klupi Porta, kojeg predvodi sa puno uspeha. Sa „zmajevima“ je osvojio po tri šampionske titule, Kupa i portugalskog Superkupa, dok je jednom podigao i trofej Liga kupa Portugala, gde je tri puta proglašavan i za trenera sezone.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike