Totenhem pobedio veliku Barselonu! Švedski vunderkind stiže u London!

01.02.2024

23:01

0

Autor: A. Š.

Jedan od najtalentovanijih evropskih vezista prihvatio poziv Pevaca ispred ponude sa Nou Kampa

Totenhem pobedio veliku Barselonu! Švedski vunderkind stiže u London!
Lukas Bergval - Copyright Profimedia/Jonathan Näckstrand / BILDBYRĹN

Totenhem postaje sve ozbiljniji igrač na fudbalskom tlu Starog kontinenta. Potvrđuju to i vesti u poslednjem satu zimske fudbalske pijace, koje otkrivaju da su „pevci“ odneli veliku transfer pobedu u trci sa velikom Barselonom!

Kako javljaju najuticajniji fudbalski insajderi na Ostrvu i u Evropi, Dejvid Orštajn i Fabricio Romano, jedan od najtalentovanijih evropskih vezista i fudbaler Đurgardena Lukas Bergval odlučio je da prihvati poziv iz Londona i karijeru nastavi u Premijer ligi.

Dolazak Endža Postekoglua očigledno je promenio krvnu sliku "pevaca". Toliko, da je Totenhem u sezoni u kojoj je ostao bez klupske ikone Harija Kejna postao jedno od najprijatnijih iznenađenja najjače lige u Evropi i legalan konkurent za šampionsku krunu.

Ali, deluje da je harizmatični strateg londonski klub podigao na viši nivo i u "kancelarijskom poslu". Nedvosmisleno to potvrđuje i angažovanje Bergvala (17), koji je do prošle nedelje bio na raskrsnici između Barselone i Ajntrahta. A onda se u priču uključio Totenhem i u maniru najvećih igrača na transfer tržištu u samo nekoliko dana završio jedan od najvećih poslova zimske fudbalske pijace.

Ipak, supertalentovani Šveđanin neće ove sezone obući dres Totenhema. Tri strane su postigle dogovor da se transfer realizuje narednog leta, zbog čega će Bergval lekarske preglede i sve formalnosti oko saradnje sa londonskim klubom završiti u petak.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike