Ekskluzivno na 24sedam! Barselona - Viljareal, golovi i hajlajtsi lude katalonske noći! Barsa preokrenula 0:2 i na kraju izgubila! (VIDEO)

27.01.2024

20:53

0

Autor: A. Š.

Žuta podmornica večeras je, najverovatnije, potopila nade giganta sa Nou Kampa u odbranu šampionskog trona

Ekskluzivno na 24sedam! Barselona - Viljareal, golovi i hajlajtsi lude katalonske noći! Barsa preokrenula 0:2 i na kraju izgubila! (VIDEO)
Ronald Arauho posle meča sa Viljarealom - Copyright Profimedia

Barselona se večeras, izvesno, oprostila od šampionskog trona. Nade u odbranu titule Kataloncima je potopio Viljareal, koji je velikog rivala savladao u njegovom privremenom domu 5:3.

Teško je ukratko prepričati sve ono što je moglo da se vidi u Barseloni subotnje večeri. „Žuta podmornica“ je vodila 2:0, Ćavijeva ekipa uspela je eksresno potom da napravi potpuni preokret i povede 3:2, da bi u nadoknadi vremena VAR poništio penal dosuđen u korist Katalonaca, koji su do poslednjeg sudijskog zvižduka čak tri puta išli po loptu u svoju mrežu.

Pošto je nekoliko sati ranije Real posle novog preokreta u Primeri savladao Las Palmas, Barsa je od večeras na dvocifrenom bodovnom zaostatku u odnosu na najvećeg rivala i trebalo bi da se dogodi senzacionalni preokret do kraja sezone pa da se šampionski pehar zadrži još godinu dana u Barseloni.

Sve golove, ali i one najzanimljivije detalje sa meča Barse i Viljareala pogledajte ekskluzivno u hajlajtsima na portalu 24sedam.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike