Užasne vesti iz Brazila! Mladi fudbaler pod istragom zbog veoma sumnjive smrti devojke! (FOTO)

03.02.2024

08:46

0

Autor: D. N.

Kako prenose tamošnji mediji, tokom seksualnih odnosa nesrećnoj devojci je pozlilo

Užasne vesti iz Brazila! Mladi fudbaler pod istragom zbog veoma sumnjive smrti devojke! (FOTO)
Copyright Printscreen/Instagram/dimasf_10

Brazilski fudbaler Dimas de Oliveira (18), član U20 tima Korintijansa, nalazi se pod istragom zbog smrti devojke s kojoj je imao seksualne odnose.

Kako prenose tamošnji mediji, De Oliveira je bio sa godinu dana starijom Livijom da Silvom u njenom stanu. Tada su imali seksualne odnose, a njoj je tada pozlilo i u međuvremenu je doživela nekoliko srčanih udara.

Fudbaler je pozvao hitnu pomoć i rekao da se Livija onesvestila, ali kada su ovi stigli na lice mesta zatekli su tinejdžerku kako krvari iz vagine. Doktor je na kraju njenoj porodici rekao da je njena smrt uzrokovana sa četiri zastoja srca i gubitkom krvi zbog posekotine od pet centimetara u njenoj vagini.

Kako prenose svetski mediji, Livija je prvi zastoj srca imala na licu mesta, jedno u vozilu ka bolnici, potom još dva kada su stigli, što je i bio fatalno.

Takođe se navodi se da nijedno no drugo nisu konzumirali alkohol i drogu, kao i da je policija pretresla stan i našla samo elektronske cigarete. Ipak, smrt se vodi kao sumnjivu.

Par se upoznao pre dva meseca putem Instagrama, a De Oliveira je rekao da je Liviji pozlilo nakon što je popušila dve cigarete i tokom drugog odnosa koji su imali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike