Žestok skandal u Brazilu! Direktor Korintijansa hteo da izlomi VAR sobu, pao i fizički obračun sa obezbeđenjem! (VIDEO)

15.11.2023

14:04

0

Autor: G. F.

Njegov tim je za osam minuta ostao bez penala i isključenog igrača

Žestok skandal u Brazilu! Direktor Korintijansa hteo da izlomi VAR sobu, pao i fizički obračun sa obezbeđenjem! (VIDEO)
Tuča sa obezbeđenjem ispred VAR sobe - Copyright Printscreen/Twitter

Nestvarne i, moramo da kažemo, nemile scene stižu iz fudbalskog Brazila!

Na programu je bila utakmica tamošnjeg šampionata između Gremija i Korintijansa, a ono što je viđeno posle nepunih 10 minuta utakmice je obišlo ceo svet.

Sportski direktor gostiju je nezadovoljan radom VAR sobe, jer je Korintijansu isključen igrač, a prethodno im nije dosuđen penal, krenuo u obračun sa službenim licima.

 

 

Kamere su sve zabeležile! Alehandro Nunjez trči punom brzinom ka VAR sobi, zaleće se i na obezbeđenje, te ulazi u fizički sukob sa dvojcem pred vratima sobe, a zatim se okreće i, kada ga vidi da ga snimaju, kreće ka čoveku iza kamere.

Očigledno je da je direktor Korintijansa imao nameru da izlomi sve u VAR sobi, a kada u tome nije uspeo, haos je "preseljen" na hodniek ispred ove prostorije.

U međuvremenu su do očiju javnosti stigli i snimci spornih situacija koje su iznervirale Nunjeza, na osnovu kojih se može videti da je njihov fudbaler s pravom isključen zbog pogibeljnog starta, ali i da je penal vrlo verovatno trebalo dosuditi.

 

 

Na kraju, da ostane zabeleženo da je Korintijans stigao do pobede od 1:0 golom Anhela Romera u 32. minutu te tako stigao do 11. mesta, dok je Gremio sada treći sa tri boda manje od vodećeg Palmeirasa i jednim manje u odnosu na drugoplasiranu Botafogo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike