Dogovor je pao, potpis Srbina za novi klub na čekanju iz samo jednog razloga

04.08.2021

15:31 >> 15:36

0

Autor: Adam Štulić

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde seli se u Francusku

Dogovor je pao, potpis Srbina za novi klub na čekanju iz samo jednog razloga
Copyright MN Press

Da li je i koliko bilo istine u priči da Real Madrid razmatra angažovanje Nikole Maksimovića verovatno nikada nećemo saznati. Srpski reprezentativac, posle isteka ugovora s Napolijem, dugo je, preko novinskih stubaca, šetan širom Evrope, ali izgleda da je transfer sagi iskusnog defanzivca došao kraj.

Ukoliko se ne dogodi veliki preokret u poslednji čas, Maksimović će od naredne sezone nositi dres Olimpika iz Marselja.

Kako pišu francuski mediji, sve je spremno za dolazak nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde na „Veledrom“, pošto je glavni konkurent Olimpika za Maksimovićev potpis Sevilja, odlučila da sve snage usmeri na angažovanje mlađeg reprezentativnog kolege Nikole Milenkovića, koji se rastaje sa Fjorentinom.

Tamnošnji mediji idu i korak dalje, ističući da je sportski direktor Olimpika Pablo Longorija već dogovorio finansijske uslove buduće saradnje s Maksimovićem, kojeg od promocije u novoj sredini deli samo jedna stvar.

Pročitajte još

Naime, Longorija prvo želi da završi neki od izlaznih transfera, a najbliži odlasku su srpski reprezentativni ofanzivac Nemanja Radonjić i hrvatski internacionalac Duje Ćaleta Car, koji je najbliži Engleskoj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike