Srbin menja Srbina u Firenci: Milenković doneo odluku, Fjorentina je bila spremna i već krenula u akciju

30.07.2021

17:56 >> 18:04

0

Autor: Adam Štulić

Na Artemio Franki bi trebalo da stigne poznato lice

Srbin menja Srbina u Firenci: Milenković doneo odluku, Fjorentina je bila spremna i već krenula u akciju
Copyright Nikola Milenković foto: MN Press

Srpski defanzivac Nikola Milenković sledeće sezone neće nositi dres Fjorentine. Ono što se naslućivalo prethodnih meseci, krajem tekuće nedelje je, prema saznanjima medija u Firenci, i potvrđeno – mladi štoper je doneo odluku da promeni sredinu.

Dugo su čelnici „viole“ pokušavali da ubede Blekija da stavi paraf na novi ugovor, obećavali mu ključnu ulogu u novom timu Fjorentine, ali ništa nije bilo dovoljno primamljivo reprezentativcu „orlova“, koji bi karijeru mogao da nastavi, prema pisanju lokalnih medija, u Totenhemu ili Juventusu.

Već početkom sledeće nedelje mnogo toga bi trebalo da bude jasnije oko budućnosti Nikole Milenkovića, koga će na „Artemio Frankiju“ najverovatnije zameniti Srbin – Matija Nastasić.

Nekadašnji Partizanov đak, koji je prošle sezone sa Šalkeom ispao iz Bundeslige, dobro je poznat klubu iz Firence, u koji je, pre jedne decenije, kao golobradi dečak stigao pre nego što je debitovao za beogradske crno-bele.

Pročitajte još

Italijani pišu da dve strane još nisu postigle konačan dogovor, ali da su čelnici „viole“ i agent Fali Ramadani u veoma bliskom kontaktu već nekoliko dana i da su na odličnom putu da uskoro ozvaniče saradnju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike