Maksimović na stolu ima ponudu i ugovor na tri godine, ali u taj klub neće preći

08.01.2021

19:07

0

Autor: D. B.

Defanzivac Napolija ponovo je akter brojnih vesti u Italiji

Maksimović na stolu ima ponudu i ugovor na tri godine, ali u taj klub neće preći
Copyright MN Press

Gotovo da nema tima iz Italije, a sve ih je i više iz Engleske, za koji se ne šuška da bi Nikola Maksimović mogao da pojača.

Od Inter i Milana, preko Evertona i Vest Hema, pa Lacija, Fenerbahčea… Sve to su potencijalno novi poslodavci štopera iz Srbije koji ne želi da produži ugovor sa Napolijem, pa postoji velika šansa da napusti ovaj klub.

Ipak, do sada nije stigla vest da je neki klub poslao i konkretnu ponudu igraču. Do sada. Italijanski novinar Valter de Mađo, koji prati Napoli, gostovao je na lokalnom radiju “Kis-kis” i otkrio je da nekadašnji igrač Crvene zvezde i Torina ima na stolu konkretnu ponudu i to od tima iz Serija A.

– Razumeo sam da bi Benevento mogao da mu da trogodišnji ugovor na kraju sezone – objasnio je ovaj “insajder” povezujući prelazak defanzivca u redove tima koji sa klupe vodi Filipo Inzagi.

Pročitajte još

Da je na pravom tragu jasno je posle izjave sportskog direktora ovog kluba koji zauzima 10. mesto u Seriji A.

– Želimo da nešto uradimo na tržištu. Želimo da ojačamo tim. Neka od imena o kojima se priča su istinita. Mogu da potvrdim da pratimo mladog igrača Intera Pinamontija i da nam se mnogo sviđa. A što se tiče Maksimovića… Mislim da je to igrač koji ima mnogo veće ambicije – objasnio je Paskvale Fođa.
Do nove ture glasina. Ili konačno transfera…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike