Maksimović neće u Lacio zbog Sarija, ima ponudu iz Grčke

28.06.2021

15:08 >> 15:20

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni srpski defanzivac slobodan u izboru nove sredine

Maksimović neće u Lacio zbog Sarija, ima ponudu iz Grčke
Copyright Profimedia.rs

Mesecima unazad evropski mediji sele Nikolu Maksimovića iz jednog kluba Serije A u drugi, a poslednjih nedelja iskusni srpski defanzivac „promenio je“ i nekoliko zemalja.

Od kako je postalo izvesno da reprezentativac „orlova“ neće produžiti ugovor s Napolijem traju nagađanja o tome gde će nastaviti karijeru, ali trenutno nema konkretnih naznaka čiju opremu bi ovoga leta mogao da zaduži.

Podsetimo, početkom godine Maksimovića su povezivali sa Beneventom, potom su turski mediji pisali da je velika želja čelnika Fenerbahčea, posle čega je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde „bio viđen“ u Laciju. Najnovija informacija sa „čizme“, pak, glasi da visoki štoper ima ponudu neimenovanog kluba iz Grčke.

– Maksimović je slobodan, može da ide gde poželi, ali ne mislim da je realna priča sa Lacijom, jer se ne oseća dobro u radu sa Mauriciom Sarijem, koji ga je, dok je radio u Napoliju, poslao na pozajmicu. Ne znam šta će biti, Nikola ima ponudu iz Grčke, kao i nekoliko drugih država – rekao je novinar „Gazete delo Sport“ Mauricio Nikita.

Iako italijanski novinar nije otkrio ime kluba koji je kontaktirao Maksimovića, ne bi bilo iznenađenje da se radi o Panatinaikosu ili AEK. Podsetimo, na klupe atinskih velikana nedavno su seli srpski treneri Ivan Jovanović i Vladan Milojević i trenutno su ta dva kluba najaktivnija na tržištu.

Posebno AEK, koji nedeljama unazad pokušava da nađe pravo rešenje na štoperskoj poziciji, pošto u međuvremenu nisu uspeli da ubede Bogdana Planića i Uroša Spajića da se presele u grčku prestonicu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike