Zvezdin igrač dobio pesnicu u glavu, a trener Bugara "mrtav hladan" kaže! Iznervirala ih naša dobra igra!

02.02.2024

11:47

0

Autor: D. N.

Da ne bi bilo još većih posledica, odlučeno je da se meč prekine

Zvezdin igrač dobio pesnicu u glavu, a trener Bugara "mrtav hladan" kaže! Iznervirala ih naša dobra igra!
Copyright Printscreen/TV Arena sport

Test utakmica između Crvene zvezde i Boteva na Kipru nije odigrana do kraja, tačnije prekinuta je polovinom drugog poluvremena. Napadač bugarskog tima Diogo Barbosa je udario Uroša Spajića pesnicom u glavu, usledio je opšti metež, da bi na kraju Vladan Milojević odlučio da povuče ekipu sa terena.

Posle meča, oglasio se i njegov kolega Hristo Janev. Kako je rekao, "dobra igra njegovog tima iznervirala je protivnika".

- Ovo je bio drugi uzastopni težak meč za nas. Igrali smo dobro, ali nisam zadovoljan kako se završio. Hteli smo makar do nerešenog ishoda. Možda je naša dobra igra iznervirala protivnika, koji je potom reagovao nervozno. Znamo da je Crvena zvezda veliki klub, ali ovo su i nama pripreme i hteli smo da odigramo dobar meč.

Možda su očekivali da samo šetamo po terenu i lako pobede. Ne, dobro smo igrali i radili. Scene na kraju nisu prijatne i ja ih ne podržavam, tome nema mesta u fudbalu, ali takve tenzije nisu došle sa naše strane. Poštujem protivnike, ali moraju i oni nas - kazao je Janev, a preneli su bugarski mediji.

U trenutku prekida je bilo 2:1 za Zvezdu, zahvaljujući golovima Šerifa Ndiajea.

Zvezda se sinoć vratila s Kipra, i odigrala pet mečeva, ako računamo i duel sa Botevim. Igrali su protiv Hlorake (3:1), Zalagaeršega (1:0), Spartaka (3:1), Mladosti (2:0) i Boteva (2:1).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike