Haos na Kipru! Zvezdin meč prekinut, Bugari posle tuče hteli da nastave, ali je Milojević presekao! (VIDEO)

01.02.2024

17:31

0

Autor: D. N.

Svemu je prethodio nesportski potez Barbose, a uletanje obe klupe na teren bila je samo najava svega što će da se desi

Haos na Kipru! Zvezdin meč prekinut, Bugari posle tuče hteli da nastave, ali je Milojević presekao! (VIDEO)
Copyright Printscreen/TV Arena sport

Test utakmica Crvene zvezde i Boteva je prekinuta sredinom drugog poluvremena zbog sukoba Uroša Spajića i Barbose. Tačnije, igrač bugarskog tima je udario Spajića posle jednog duela. Usledilo je koškanje, u kojem su učestvovali igrači oba tima.

Kada se situacija smirila, Vladan Milojević je odlučio da povuče ekipu sa terena. Tako da poslednji test crveno-belih nije odigran do kraja.

- Meč je prekinut pri rezultatu 2:1 u 67. minutu, s obzirom da je posle jednog sukoba na terenu odlučeno da se utakmica ne nastavlja kako ne bi došlo do dalje eskalacije - navedeno je između ostalog u izveštaju na sajtu crveno-belih.

Inače, pomenutom sukobu prethodilo je nekoliko duela pomenutih fudbalera, koji su očigledno podigli tenziju na maksimalan nivo. I kao što je rečeno, sve je kulminiralo u 67. minutu.

Pogledajte i šta se desilo uoči samog prekida.

U trenutku prekida, Zvezda je vodila sa 2:1, zahvaljujući golovima Šerifa Ndiajea u 8. i 43. minutu, a asistenciju je upisao Srđan Mijailović. Gol za Botev, za 1:1 upravo je dao Barbosa u 37. minutu.

Kada je reč o postavi crveno-belih, startna je izgledala ovako: Popović, Nedeljković, Spajić, Dragović, Radojević, Mijailović, Kanga, Šljivić, Bukari, Olanjinka i Ndiaje. U nastavku su šansu dobili još i Nikolić i Knežević (umesto Radojevića i Šljivića), ali se nisu baš naigrali.

Crveno-beli večeras kreću ka Beogradu, a prvi meč u nastavku sezone zakazan je za 10. februar, protiv Voždovca koji je danas ostao bez trenera.

Zanimljivo je da ni Partizan nije danas odigrao svoj test meč, ali u slučaju crno-belih povod je bio natopljen teren.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike