Zvezda pristala na ponudu iz Torina! Sa Marakane stiže zamena za Radonjića!

01.02.2024

21:23

0

Autor: A. Š.

talijani dobili trku sa vremenom i završili posao sa nekadašnjim fudbalerom Vojvodine

Zvezda pristala na ponudu iz Torina! Sa Marakane stiže zamena za Radonjića!
Uroš Kabić - Copyright MN Press

Finiš prelaznog roka u većini evropskih zemalja Crvena zvezda je iskoristila da rastereti igrači kadar i dodatno napuni klupsku kasu.

Transferi Koste Nedeljkovića u Aston Vilu i Jovana Mijatovića u Njujork siti omogućili su Zvezdanu Terziću i saradnicima znatno relaksiraniji završetak zimske pijace, u kojem su srpskog šampiona napustili Stefan Mitrović, Kings Kangva i Uroš Kabić.

Dugo je oko nekadašnjeg fudbalera Vojvodine tinjala neizvesnost, ali je ponuda iz Torina u poslednjim satima prelaznog roka u Italiji prelomila kod čelnika Zvezde da Kabiću daju zeleno svetlo za odlazak.

Mediji na Apeninima podsećaju da je u ekipi Ivana Jurića ostalo upražnjeno mesto na bočnim pozicijama u ofanzivnom delu tima odlaskom Nemanje Radonjića u Majorku, a izbor „bikova“ pao je na mladog srpskog fudbalera koji je prolećnu polusezonu u Torinu provesti na pozajmici, uz obavezan otkup na kraju sezone za dva miliona evra.

Italijani pišu i da je Torino merkao Kabića pre nego što ga je „ugrabila“ Zvezda i Vojvodini ga platila 800.000 evra, uz napomenu da će mladom ofanzivcu period adaptacije na novu sredinu sigurno olakšati zemljaci Vanja Milinković-Savić i Ivan Ilić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike