Matiću u Lion stiže društvo iz Vest Hema! Olimpik baca sve karte na opstanak u Ligi 1!

01.02.2024

19:06

0

Autor: A. Š.

Posrnuli francuski velikan rešio ove zime da odreši kesu kako bi sačuvao elitni status

Matiću u Lion stiže društvo iz Vest Hema! Olimpik baca sve karte na opstanak u Ligi 1!
Said Benrama - Copyright Profimedia

Jedan od najvećih francuskih klubova Olimpik iz Liona ove sezone proživljava jedne od najtežih trenutak u bogatoj istoriji.

„Lavove“ na proleće čeka grčevita borba za opstanak u elitnom rangu francuskog fudbala, pošto se trenutno nalaze na mestu koje vodi u baraž sa samo jednim, odnosno tri boda više od dva poslednje plasirana tima Lige 1 Klermona i Loriena.

Zbog toga su čelnici Liona ove zime rešili da odreše kesu i naprave prvi preduslov za uspeh u borbi koja im sledi. Nedavno je u Olimpik stigao nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Matić, a u poslednjim satima januarske pijace Francuzi su završili još jedan veliki transfer.

Kako piše uticajni transfer insajder Fabricio Romano, Lion je dogovorio sa Vest Hemom uslove za dolazak Saida Benrame, na pozajmicu do kraja sezone sa otkupnom klauzulom na leto.

Italijanski novinar ističe kako su „čekićari“ danas u toku dana odbili ponudu Fulama, koji je Benramu želeo na pozajmicu, a od Francuza će inkasirati pet miliona evra odmah, plus dodatnih 12 koliko je predviđeno otkupnom klauzulom u junu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike