Olimpijakos izvisio za Radonjića, sada pikira Zvezdino dete iz Serije A!

01.02.2024

18:05

0

Autor: A. Š.

Grčki velikan, izgleda, rešen da tokom januarske pijace u tim dovede srpskog fudbalera

Olimpijakos izvisio za Radonjića, sada pikira Zvezdino dete iz Serije A!
Lazar Samardžić, Uroš Račić, Nikola Milenković i Ivan Ilić - Copyright MN Press

Bio je Nemanja Radonjić već viđen u Olimpijakosu. Grčki mediji su dolazak nestašnog dečka srpskog fudbala predstavljali kao pitanje sata, međutim u poslednjem trenutku reprezentativac Orlova je rešio da promeni smer i zaduži opremu Majorke.

Ipak, pirejski velikan se očigledno nije mnogo uzrujao zbog te izgubljene bitke, već je fokus u finišu prelaznog roka usmerio na drugog srpskog fudbalera - Uroša Račića.

Zvezdino dete već nekoliko godina ne uspeva da potvrdi potencijal koji ga je 2018. godine sa Marakane odveo u Valensiju.

Išao je vezista poslednjih godina „od nemila do nedraga“, na „Mestalji“ je tek na momente uspevao da nagovesti mogućnosti koje su mu se predviđale tokom staža u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a sreću nije uspevao da pronađe ni na pozajmicama u Tenerifama, Famalkau i Bragi.

Olimpijakos sada planira da mu pruži priliku da se vrati na najveću scenu, i ujedno dodatno pojača vezni red pred prolećnu paklenu borbu za šampionski tron sa PAOK-om, AEK-om i Panatinaikosom.

Ipak, ono što bi crveno-belima moglo da predstavlja nepremostivu prepreku jeste činjenica da je Račić vezan čvrstim ugovorom sa Sasuolom, koji ga je prošlog leta platio Valensiji 2.5 miliona evra i obavezao ga na vernost do 2026. godine.

Na „Kariaskakisu“ nemaju mnogo vremena, a ono je u ovakvim situacijama od presudnog značaja. Ipak, grčki mediji ističu da pirejski klub nije bez šansi da u završnici zimske pijace angažuje srpskog vezistu. U kakvom aranžmanu, ostaje da se vidi ukoliko tri strane postignu dogovor…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike